Siker a megyei német versenyen
2020.01.17.

A Pannon Oktatási Központ 11. A osztályos diákjai sikeresen szerepeltek az MM Publikations – ELT Hungary által megrendezett német nyelvi Löwenzahn Versenyen. Pintér Dzsenifer és Somogyi Ármin megyei első helyezést ért el B1 kategóriában.

Diákjainknak, és felkészítő tanáruknak, Markovicsné Gál Adrienne tanárnőnek is szeretettel gratulálunk az elért eredményhez!

Sikeres szereplés a matematikaversenyen
2020.01.15.

A "Dunaújváros és Környéke Matematika Csapatverseny" döntőjében Pásti Anna, Wenszky Janka és Végh Dóra Anna III. helyezést ért el.

Szívből gratulálunk az eredményhez!

Elismerő SÉTA-oklevél
2019.12.20.

Diákjaink idén is aktívan részt vettek a Dunaújvárosi Hírlap - duol.hu Séta - Sajtó és tanulás programjának őszi időszakában - a kurzust lezáró díjátadón a Pannon diákjai közül Budai Lilit választották az idei mezőny második legjobbjának, így elismerő oklevelet vehetett át.
Tanulóink megjelent írásait a https://www.duol.hu/cimke/seta-pok/ címre kattintva olvashatják el követőink!

A DUOL cikke: Rengeteg jó tollú diák írt a SÉTA őszi kurzusa alatt

Lilinek, és a többi újságíró-palántának, valamint felkészítő tanáruknak, Nagy Tamásnak ezúton is gratulálunk!

Siker A GENETIKA-200 Nemzetközi DiákTudományos Versenyen
2019.12.12.

Vincze Márton 12. B osztályos tanuló sikerrel abszolválta a A GENETIKA-200 Nemzetközi DiákTudományos Verseny első fordulóját, így továbbjutott, s a második fordulóban is megmérettetheti magát. A második fordulóra a meghívás városok és intézmények szerint történt, amelyek között így ott van a Pannon Oktatási Központ Magángimnázium is.

Diákunknak és felkészítő tanárának, Dóra Ádámnak gratulálunk az elért eredményhez!

Sikeres szereplés a szavalóversenyen
2019.12.02.

A székesfehérvári Vörösmarty Mihály Ipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája alapításának 65. évfordulója alkalmából november 29-én rendezte meg a 30. Vörösmarty Mihály megyei szavalóversenyt, amelyre középiskolás diákok jelentkezését várták három kategóriában: szakgimnázium, szakközépiskola, gimnázium. A diákok egy szabad választott Vörösmarty Mihály verssel nevezhettek.

Iskolánk öt 9.a osztályos tanulója gimnáziumi kategóriában sikeresen szerepelt a megmérettetésen: Császár Dóra, Hederics Norbert, Szücs Bátor Máté, Timár Lejla Indira, Vas Anett Krisztina. (Felkészítő tanáruk: Nagy Tamás.)
Versenyzőink közül ketten - Császár Dóra és Szücs Bátor Máté - megosztott 3. helyezéssel térhettek haza.

Szívből gratulálunk a versenyzőknek és a helyezetteknek!

Tovább az országos elődöntőbe! 🏐🏆🥇
2019.11.28.

A dunaújvárosi sportcsarnok adott otthont a röplabda diákolimpia nyílt fiú kategória megyei döntőjének. A megméretésen öt csapat vett részt: a székesfehérvári Tóparti, Széchenyi és Teleki gimnáziumok, valamint Dunaújvárosból a Dunaferr Szakgimnázium mellett a POK csapata is.
A lebonyolítási rend alapján minden gárda játszott mindenkivel, csapatunk pedig fantasztikus sorozatot produkált: minden mérkőzésén magabiztosan, 2:0 arányban aratott győzelmet, megszerezve ezzel a torna első helyét!
A győzelemmel a Pannon csapata továbbjutott az országos elődöntőbe, ahol majd csakis az országos döntőbe jutás lehet a cél! 👏
A győztes csapat tagjai voltak: Ambrus Bence, Balázs Bálint, Bozóki Bendegúz, Dulcz Bende, Juhász Barnabás, Kecskeméti Bálint, Laczi Dominik, Lakatos Leonárd, Majoros Balázs, Quintz Tamás, Sümegi Kristóf, Tajti Olivér és Winter László.

A csapattagoknak, és felkészítő tanáruknak, Szücs Ákosnak nagy szeretettel gratulálunk, és további eredményes versenyzést kívánunk!

Különdíjas szavalók
2019.11.17.

Iskolánk diákjai közül többen részt vettek a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Dunaferr Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája által szervezett városi vers- és prózamondó versenyen - a zsűri értékelése alapján Szopka Gréta Tímea 10.A és Szücs Bátor 9.A osztályos tanulónk is különdíjat vehetett át.

Diákjainknak, és felkészítő tanáraiknak, Pomázi Petrának és Nagy Tamásnak is gratulálunk az elért eredményekhez!

Újabb diákolimpiai siker birkózásban
2019.11.12.

Szigetszentmiklós adott otthont a birkózás diákolimpia serdülő korosztályának küzdelmeinek, ahol iskolánk tanulója, Gangl Zétény újabb remek eredményt ért el. A verseny során egy esztergomi és egy fradista fiút sikerült legyőznie, csepeli ellenfelétől azonban vereséget szenvedett. Zétény végül a 3. helyért szállhatott harcba, ezen az összecsapáson győzni tudott bócsai ellenfelével szemben, így ő állhatott fel a dobogó harmadik fokára. 🥉

Büszkén gratulálunk neki! 👏

Eredményesen "drámáztak" diákjaink 🎭🥉
2019.10.19.

A dunaújvárosi Széchenyi István Gimnázium és Kollégium 2019. október 14. és 17. között drámás témahetet szervezett.
A színház iránt érdeklődő Pannonos diákokból álló 4 fős csapat bátran vágott bele a kalandba. A programban résztvevő kilenc csapat közösen állította színpadra Shakespeare "Vízkereszt, vagy amit akartok" című vígjátékát. Az élményen túl ez egyben verseny is volt a csapatok között, ahol diákjaink a 3. helyezést érték el!
A "POK elit" csoport tagjai voltak: Szopka Tímea Gréta, Ocztos Rebeka (10.A osztály), Szántó Botond István és Vizi Júlia (12.B osztály)

Büszkén gratulálunk nekik! 👏

Diákolimpiai siker birkózásban 🤼‍♂️
2019.10.18.

A serdülő kötöttfogású birkózók diákolimpiai döntőjének Tatabánya adott otthont az elmúlt hétvégén - iskolánk idén ebben a sportágban is képviseltette magát.
Gangl Zétény, a POK 9.B osztályos tanulója saját súlycsoportjában bronzérmet szerzett, amihez nagy szeretettel gratulálunk! 🥉
A versenyen Zétény mellett részt vett még Fekete Sándor is, aki most ugyan az első fordulóban kiesett, de a szabadfogás versenyeiben is részt vesz majd a következő hétvégén Orosházán.

Gratulálunk az eredményekhez!

Evezős sikerek a diákolimpia országos döntőjében 🚣‍♀️🏆🚣‍♂️
2019.10.01.

Szeptember utolsó hétvégéjén Fadd-Domboriban rendezték meg a kajak-kenu sportág diákolimpiájának országos döntőjét, ahol a fényesen csillogó érmekért a POK diákjai is vízre szálltak.
Az 5-6. korosztály küzdelmei során több kiemelkedő eredményt is elértek a Pannonos versenyzők:
Hornai Noémi a K1 kategória 500 m-es versenyében aranyérmet szerzett, a K2 kategória 1000 m-es futamának végén pedig a Bucsi Blanka - Ecsődi Sára páros állhatott fel a dobogó második fokára🥇🥈
Ecsődi Sára K1 2000 m-en 9., Poszpischil Bálint K1 1000 m-en 15. helyezést ért el. A tornán saját futamában szépen szerepelt, bár a döntőbe nem jutott be Mezei Virág.
A 4. korcsoport versenyei során Poszpischil Lőrinc az MC1 2000 m-es futamában 5.helyezést ért el.

A tornán résztvevő minden tanulónknak nagy szeretettel gratulálunk az elért eredményekhez, és további sikeres versenyzést kívánunk Nekik! 👏

TOP