Floorball: irány az országos döntő!
2018.12.13.

Hatalmas sikert ért el a POK csapata a Floorball Diákolimpia országos elődöntőjében, a Pakson megrendezett viadalom három megye hét csapata vívott nagy csatát az országos döntőbe jutásért.
A pannonos fiúk nagyon fegyelmezetten, szívvel-lélekkel küzdöttek, aminek meg is lett az eredménye: csak a Testnevelési Egyetem gyakorló gimnáziumától kaptak ki, így a torna második helyét megszerezve jutottak be az országos döntőbe, amivel már biztosan az ország legjobb nyolc csapata között vannak.
A csapat tagjai voltak: Barna Dávid, Gebei Bence, Gulácsi Ábris, Kiss Bence, Somogyi Natan, Vojnits Bence és Vojnits Balázs.
A csapat tagjainak, és felkészítő tanáruknak, Kovács-Erdősi Vera tanárnőnek nagy szeretettel gratulálunk, és kívánunk további sikereket az országos döntőre!

Gratulálunk az eredményhez!

Különdíjas plakátterv
2018.12.11.

Vincze-Hajnal Blanka, iskolánk 9.B osztályos tanulója újabb területen mutatta meg tehetségét: a HENT (Hamisítás Elleni Nemzeti Testület) által kiírt, Ne FAKE-ezz! című pályázaton különdíjat nyert. A szervezet pályázatának elsődleges célja az volt, hogy felhívja a fiatalok figyelmét arra, hogy a bizonytalan eredetű áruk (hamis termékek) megvásárlásával akár saját életüket is veszélyeztethetik, egyúttal pedig a szervezett bűnözést is támogatják.
Blankának, és rajztanárának, Fehériné Hamucska Andrea tanárnőnek ezúton is gratulálunk az elért eredményhez!

"Endrész Klaudia lett az esztendő legjobb ifjúsági atlétanője"
2018.11.26.

Ma is büszkén nyithattuk ki a Dunaújvárosi Hírlap - duol.hu-t, ugyanis az újság hasábjain olvashatunk arról, hogy iskolánk remek atlétáját, Endrész Klaudiát, kiemelkedő teljesítményéért az Év ifjúsági leány atlétája megtisztelő címmel tüntették ki.
A fiatal sportolónő edzőjét, Pappné Házi Évát is díjazták.
Mindkettejüknek gratulálunk az elnyert kitüntetésekhez, és további sikeres versenyzést kívánunk nekik!

A cikk a Dunaújvárosi Hírlap - duol.hu oldalán olvasható.

Fotó és további részletek:  Dunaújvárosi Hírlap - duol.hu

Röplabda: sikeres kezdetek a diákolimpián
2018.11.23.

Iskolánk röplabdásai sikerrel teljesítették az idei diákolimpia első kihívását: a Fejér megyei döntő 2. helyét megszerezve továbbjutottak a versenysorozat következő fordulójába. A dunaújvárosi eseményen két székesfehérvári és egy sárbogárdi csapat, valamint a Hild iskola gárdája ellen kellett megküzdeniük a POK-os fiúknak a továbbjutást érő helyek valamelyikének megszerzéséért. A nagy röplabda-hagyományokkal rendelkező Hildtől ugyan kikaptak, de a másik három csapatot magabiztosan, 2-0-s eredménnyel sikerült legyőzni.
A csapat tagjai: Dulcz Bende, Mihucz Csaba, Laczi Dominik, Sümegi Kristóf, Majoros Balázs, Szabó Máté, Kecskeméti Bálint, Tajti Olivér, Quintz Tamás, Ambrus Bence, Juhász Barnabás, Pukánszky Bálint és Balázs Bálint.
A fiúknak, és felkészítő tanáruknak, Szücs Ákosnak nagy szeretettel gratulálunk, és további sikeres szereplést kívánunk a diákolimpiai küzdelmek során!

Országos elődöntőben floorballosaink!
2018.11.16.

A POK floorball-csapata az idei tanévben is megkezdte menetelését, hiszen a Fejér Megyei Diákolimpia székesfehérvári döntőjében - két fehérvári csapatot megelőzve, a dunaújvárosi Rudas iskola gárdája mögött - a Pannonos fiúk megszerezték a 2. helyet, ezzel pedig továbbjutottak az országos elődöntőre.
A csapat tagjai: Gulácsi Ábris, Gebei Bence, Barna Dávid, Kiss Bence, Vojnits Bence és Juhász Barnabás, felkészítő és kísérőtanáruk Kovács-Erdősi Vera.

A csapatnak ezúton gratulálunk, és további sikeres diákolimpiai szereplést kívánunk!

Újabb siker a pannonos rajz szakkör életében
2018.11.09.

2018. november 6-án rendezték meg Hajdúszoboszlón a XIII. Országos Képzőművészeti Diáktárlat kiállítás megnyitóját és díj átadóját. A Pannon Oktatási Központ és Gimnázium rajz szakkör diákjai 8 alkotást küldtek be, melyek közül 5 pályaművet kiállításra alkalmasnak ítélt a szakmai zsűri. Lukács Melinda, Molnár Dóra, Pintér Anett, Sztanó Csenge és Tóth Barbara munkáit tekinthette meg a közönség. Egy kiemelkedő eredmény is született. Molnár Dóra alkotása különdíjban is részesült. Közel 400 beküldött alkotás közül kerültek be a pályaműveik a legjobbak a közé. Felkészítő tanáruk Fehériné Hamucska Andrea nagyon büszke, hogy ilyen tehetséges művészpalántákkal dolgozhat a mindennapokban.
Gratulálunk az elért eredményekhez és további sikeres munkát kívánunk.

Endrész Klaudia olimpiai ezüstérmes!
2018.10.15.

"Mindössze egy ugráson és egy centiméteren múlt, hogy a távolugró Endrész Klaudia nem lett ifjúsági olimpiai bajnok Buenos Airesben. A magyar lány az utolsó ugrásával (626 cm) az élre repítette magát, ám a belga Maite Beernaert rá tudott tenni még egy lapáttal (631 cm). Mivel az első és a második forduló legjobb eredményeit összeadják, így a belga (12.32 m) egy centiméterrel megelőzte Klaudiát (12.31 m), aki ezüstéremmel térhet haza." (www.utanpotlassport.hu)

Klaudiának, és edzőjének, Házi Évának ezúton is gratulálunk ehhez az igazán fantasztikus eredményhez! 👏🎉

Gratulálunk az eredményhez!

Kajakos sikerek a diákolimpián
2018.10.08.

A tanév még alig indult el, máris megkezdődtek a diákolimpia különböző sportversenyei. Szerencsére máris szép eredményekről tudunk beszámolni: a Fadd-Domboriban megrendezett kajak-kenu országos diákolimpián Ecsődi Sára (bizonyítva, hogy nem érdemtelenül kapta meg a "Magyarország jó tanulója, jó sportolója" címet) K1 1000 méteres távon a 2. helyezést szerezte meg, 2000 méteren pedig negyedikként ért a célba. Bucsi Blanka az U17-esek között K1 1000 méteren 7. helyezést ért el
Ezúton is gratulálunk a lányoknak! 

Gratulálunk az eredményekhez!

TOP