Eredményesen "drámáztak" diákjaink 🎭🥉
2019.10.19.

A dunaújvárosi Széchenyi István Gimnázium és Kollégium 2019. október 14. és 17. között drámás témahetet szervezett.
A színház iránt érdeklődő Pannonos diákokból álló 4 fős csapat bátran vágott bele a kalandba. A programban résztvevő kilenc csapat közösen állította színpadra Shakespeare "Vízkereszt, vagy amit akartok" című vígjátékát. Az élményen túl ez egyben verseny is volt a csapatok között, ahol diákjaink a 3. helyezést érték el!
A "POK elit" csoport tagjai voltak: Szopka Tímea Gréta, Ocztos Rebeka (10.A osztály), Szántó Botond István és Vizi Júlia (12.B osztály)

Büszkén gratulálunk nekik! 👏

Diákolimpiai siker birkózásban 🤼‍♂️
2019.10.18.

A serdülő kötöttfogású birkózók diákolimpiai döntőjének Tatabánya adott otthont az elmúlt hétvégén - iskolánk idén ebben a sportágban is képviseltette magát.
Gangl Zétény, a POK 9.B osztályos tanulója saját súlycsoportjában bronzérmet szerzett, amihez nagy szeretettel gratulálunk! 🥉
A versenyen Zétény mellett részt vett még Fekete Sándor is, aki most ugyan az első fordulóban kiesett, de a szabadfogás versenyeiben is részt vesz majd a következő hétvégén Orosházán.

Gratulálunk az eredményekhez!

Evezős sikerek a diákolimpia országos döntőjében 🚣‍♀️🏆🚣‍♂️
2019.10.01.

Szeptember utolsó hétvégéjén Fadd-Domboriban rendezték meg a kajak-kenu sportág diákolimpiájának országos döntőjét, ahol a fényesen csillogó érmekért a POK diákjai is vízre szálltak.
Az 5-6. korosztály küzdelmei során több kiemelkedő eredményt is elértek a Pannonos versenyzők:
Hornai Noémi a K1 kategória 500 m-es versenyében aranyérmet szerzett, a K2 kategória 1000 m-es futamának végén pedig a Bucsi Blanka - Ecsődi Sára páros állhatott fel a dobogó második fokára🥇🥈
Ecsődi Sára K1 2000 m-en 9., Poszpischil Bálint K1 1000 m-en 15. helyezést ért el. A tornán saját futamában szépen szerepelt, bár a döntőbe nem jutott be Mezei Virág.
A 4. korcsoport versenyei során Poszpischil Lőrinc az MC1 2000 m-es futamában 5.helyezést ért el.

A tornán résztvevő minden tanulónknak nagy szeretettel gratulálunk az elért eredményekhez, és további sikeres versenyzést kívánunk Nekik! 👏

TOP