Családi nap újra

A Pannon Oktatási Központ Magángimnáziuma idén is megrendezte az immár hagyományossá vált Családi Napot!

Ahogy Igazgató Úr nyitó gondolatai között szerepelt, őszre bizony beérnek a gyümölcsök a fákon. Hogy jól, vagy rosszul, az a gyümölcs életútjának minőségétől függ. A családi környezet és az iskolai lét közös faként neveli, ápolja, egyengeti útját gyümölcs-gyermekeinknek az érettség(i) felé. Ennek a közös feladatnak a megünneplésére, az iskola és a család összefogásának erősítésére hívtuk életre az immár hagyománnyá vált CSALÁDI NAPOT.
Ezúttal megismerhettük Násztor Péter bemutatásában a YFU Hungary cserediák szervezet munkáját, majd lélegzet visszafojtva nézhettük végig a Spartan Cheerleaders csapatának látványos sportbemutatóját.
A jó hangulatot a Falusi Mariann és Weisz Viktor által levezényelt játékos vetélkedő fokozta, ahol a legtöbb versenyszámban Csőgér Sándor tanár úr fantasztikus csapata vitte a prímet Rabi Andrea tanárnő vert helyzetben is példásan küzdő gárdájával szemben. Az állófogadás finomságait majszolgatva kellemes hangulatot biztosítottak a játékmesterből, ismét énekessé alakuló meghívott művészek és iskolánk zenekara, a Karolina Road.

TOP