SZEREZZEN ÉRETTSÉGIT

A LEGRÖVIDEBB IDŐ ALATT

Fejezze be nálunk félbehagyott ÁLTALÁNOS ISKOLAI tanulmányait

esti tagozaton!

PREV
NEXT

PANNON OKTATÁSI KÖZPONT | DUNAÚJVÁROS

esti gimnázium | esti szakgimnázium | esti általános iskola

Engedélyszám: B/2020/000026, E/2020/000383

Esti iskola Dunaújvárosban

A Pannon Oktatási Központ Gimnázium Dunaújváros székhely szeretettel várja új tanulóit a 2024/2025-ös tanévben is.

Mottónk:

"Tanulj mindaddig, míg kedved lesz; kedved pedig mindaddig legyen,
míg előmeneteleddel meg nem lehetsz elégedve." (Marcus Tullius Cicero)

Ezért érdemes minket választani:

 • modern felszereltségű tantermekben folyik az oktatás

 • magasan képzett, több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező pedagógusoktól biztos tudás szerezhető

 • esti tagozatos képzés, heti 2 tanítási nappal a délutáni-esti órákban

 • rugalmas órarendünk és segítőkész hozzáállásunk miatt munka és család mellett is elvégezhető

 • barátságos, oldott légkör, kiváló tanár-diák kapcsolat

Elérhetőségeink:
Cím: 2400 Dunaújváros, Pannon kert 1.
Koordinátor: Sándor Melinda
Tel.: 06-30/937-2193
e-mail:dunaujvaros@pok.hu

Elérhető képzéseink Dunaújvárosban

Esti általános iskola

Nincs meg a 8 osztálya? Nálunk megszerezheti. Forduljon hozzánk bizalommal és a türelmes, segítőkész, támogató tanári csapat hozzásegíti Önt, hogy tovább tudjon lépni az életben.
Akinek hiányzik akár az 5.,6.,7., 8. osztály, ők is jelentkezhetnek hozzánk. Felső korhatár nincs!

Néhány gondolat az esti általános iskoláról:

 • Betöltött 16. életévtől lehet jelentkezni, felső korhatár nincs

 • Korábbi általános iskolai tanulmányait beszámítjuk

 • Családi pótlék 20 éves korig igényelhető

 • Diákigazolvány igényelhető

Esti gimnázium, érettségi

Amennyiben félbeszakadt középiskolai tanulmányait szeretné befejezni, vagy szakmunkás bizonyítványa mellé érettségi bizonyítványt szeretne szerezni, keressen minket bizalommal!

Néhány gondolat esti gimnáziumunkról:

 • Betöltött 16. életévtől lehet jelentkezni, felső korhatár nincs

 • Korábbi középiskolai tanulmányait beszámítjuk, így a képzési idő lerövidülhet

 • Családi pótlék 20 éves korig igényelhető

 • Diákigazolvány igényelhető

Esti szakgimnázium

Képzéseink érettségi bizonyítvánnyal rendelkezők számára elérhetőek.

Két képzés közül lehet választani:

 1. Pedagógiai asszisztens

 2. Gyógypedagógiai asszisztens

Néhány gondolat szakgimnáziumunkról:

 • Kiváló oktatóktól minőségi tudás szerezhető

 • Kizárólag szakmai tantárgyakat tanulnak, emiatt nagyobb szakmai jártasságra tesznek szert

 • Nincs felső korhatár

 • Családi pótlék 20 éves korig igényelhető

 • Diákigazolvány igényelhető

Jelentkezz, már most a 2024/2025-ös tanévre!

Sándor Melinda

koordinátor

Magyar nyelv és irodalom tanítása mellett, a tanulóink tanulmányi útját is egyengetem, segítem.

Általános iskolai, gimnáziumi, esetleg érettségire épülő szakgimnáziumi tanulmányokat szeretne folytatni, keressen bizalommal!

Sándor Melinda
területi koordinátor
Pannon Oktatási Központ Gimnázium
dunaújvárosi tagintézménye
Cím: 2400, Dunaújváros, Pannon kert 1
Email: dunaujvaros@pok.hu
Tel: +36-30-937-2193

Fotógaléria

Ismerkedj meg tanárainkkal

Tantestületünk magasan képzett pedagógusokból áll. Sok éve dolgozunk már együtt, összeszokott csapat vagyunk és mindannyiunknak nagyon fontos, hogy a tanítási órák oldott légkörben teljenek, mindezek mellett pedig a jó tanár-diák viszony kialakítása.

Sándor Melinda – magyar nyelv és irodalom

Sándor Melinda – magyar nyelv és irodalom

Dóra Ádám - biológia, kémia

Dóra Ádám - biológia, kémia

Biológia-kémia szakos tanárként hiszem, hogy kötelességem megtanítani diákjaimat a természettudományok nyelvére. Ez a racionális, logikus gondolkodás, a kontextusba helyezés, a kritikai szemlélet fejlesztését jelenti, amely az élet minden területén kamatoztatható tudás alapja lehet. Egyben szép kihívás elvont, ezáltal nehéz, de egyben rendkívül érdekes dolgokat megértetni és megszerettetni a kíváncsi, nyitott szemléletű tanulókkal. „A legnagyobb tanári művészet, hogy az alkotás és felismerés örömét ébresszék." (Albert Einstein)
Tóth Éva - történelem

Tóth Éva - történelem

Pécsett születtem. 2018-tól élek Dunaújvárosban, és ekkor csatlakoztam a Pannon Oktatási Központ tanárikarához. Okleveles történész és történelem szakos pedagógus vagyok, diplomáimat a Pécsi Tudományegyetemen és az Eszterházy Károly Katolikus Egyetemen szereztem. Pedagógus hitvallásomat alapvetően báró Eötvös József szavai határozzák meg: ,,Félig sem olyan fontos az, amit tanítunk gyermekeinknek, mint az, ahogy tanítjuk. Amit az iskolában tanultunk, annak legnagyobb részét elfelejtjük, de a hatás, melyet egy jó oktatási rendszer szellemi tehetségeinkre gyakorol, megmarad."
Orbán Zsolt - földrajz

Orbán Zsolt - földrajz

„A Földet nem szüleinktől örököltük, hanem gyermekeinktől kaptuk kölcsön." (Seattle törzsfőnök) Az idézet vezessen minket, amikor elkezdjük gyűjteni földrajzi ismereteinket. Kötelességünk odafigyelni a globális gazdaság által szorongatott ökoszisztémák megtartására. Mit ér a gazdagság, ha az élet alapstrukrúrái szétporladnak körülöttünk?! Vajon a bankárok, gazdasági guruk, politikusok, jogászok, influenszerek, médiasztárok által uralt közéletünkben képesek leszünk-e érdemi figyelmet fordítani mindezekre. Az iskolai tanulmányainkkal elkezdhetjük kialakítani a közös gondolkodás pilléreit. A földrajzi alapismeretek megszerzése nélkülözhetetlen egy jól tájékozott, intuitív gondolkodásmód kialakításához. Az így felvértezett világ-, állampolgárok képesek lehetnek felülemelkedni a mindennapi önös érdekek kiszolgálásán és közelebb kerülhetünk a valódi problémamegoldáshoz. 2017-óta vagyok a POK-ban földrajztanár, azóta igyekszem a fent vázolt ideáknak megfelelni, segíteni a tanulók továbbhaladását.
Farkas Kálmán - fizika

Farkas Kálmán - fizika

Két diplomám van, anyagmérnök, és műszaki tanári végzettségem van. A felnőttoktatásban 2012 óta vagyok a Pannon Oktatási Központ Gimnáziumban, ahol a fizika tantárgyat tanítom. Azóta sok volt tanítványommal találkoztam, akik elmondták, hogy érdemes volt megcsinálni az érettségit, ami miatt a munkahelyükön magasabb pozícióba, illetve beosztásba kerültek. Ez engem jó érzéssel tölt el, hogy volt értelme a munkámnak.
Mihók Marianna - angol nyelv

Mihók Marianna - angol nyelv

Szerencsésnek mondhatom magam, hogy tanítványaimat olyan tudáshoz segíthetem hozzá, ami egy jobb élethez juttatja őket. Az angol, mint idegen nyelv belépőjegy egy olyan világba, amely tele van lehetőségekkel akár a karrier, akár a magánélet területén. Amit fontosnak tartok a munkám során, azt Antoine de Saint Exupèry szavaival tudnám legjobban leírni: ,,Ha hajót akarsz építeni, ne dobold össze az embereket, hogy fát gyűjtsenek, és ne adj nekik feladatokat. Inkább tanítsd meg nekik, hogyan vágyakozzanak a tenger mérhetetlen végtelensége iránt."
 Kácsor Ildikó - matematika

Kácsor Ildikó - matematika

A POK intézményében jelenleg matematikát tanítok, másik szakom földrajz. A matematika mindenben benne van, ami körülvesz minket Ezek megértéséhez gondolkodási módot kell elsajátítani, ami ismeretek megszerzése nélkül nem megy. Lovász László matematikust idézve: "A matematikatanítás akkor jó, ha megvilágosodást "ahaélmény"-t hoz". A valóság közeli (hétköznapi példákon alapuló) matematika tanítása ezt segíti elő. Igyekszem ennek szellemében tanítani.
Kiss Tibor - biológia, kémia

Kiss Tibor - biológia, kémia

A biológia és kémia órákat mindenki szereti! Saját magunkról tanulunk, a saját testünket és környezetünket fedezzük fel. Az egészségtan és a környezetvédelem is fontos számomra, ezért az érettségi témakörökön túl ezeknek is helye van az óráimon!
Fodor Péter - történelem

Fodor Péter - történelem

„Kell, hogy legyen egy cél a fejedben: följutni a csúcsra. De ahogy haladsz fölfelé, egyre több dolgot láthatsz, és semmibe nem kerül néha megállni és élvezni a kilátást. Minden meghódított méterrel egyre messzebb látsz, és ezt ki kell használnod, hogy olyan dolgokat fedezhess föl, amiket addig nem vettél észre." (Paulo Coelho) Úgy gondolom ebben az idézetben minden benne van, amire az embernek szüksége van ahhoz, hogy kiteljesedett életet élhessen. Sajnos hajlamosak vagyunk nem megállni és visszatekinteni az élet apró örömeire, pedig az ünnep aranyozza be az ember életét. Kívánom, hogy mindannyian megtalálják az öröm pillanatait.
Lakk Norbert - angol nyelv

Lakk Norbert - angol nyelv

Angol- történelem szakos tanár vagyok. A nappali és esti gimnáziumban angolt tanítok. Esti gimnáziumban szeretem oktatni a felnőtteket, szeretem a tudást átadni nekik, a velük való foglalkozás segíti szakmai fejlődésemet. Jelmondatom: A világ megismerése a nyelvtanításon keresztül történik.

TOVÁBBI KÉPZÉSEINK

TOP