Üdvözlünk Iskolánkban

gyere, segítünk...

Új tornacsarnok

Nem csak a testnevelés órák helyszíne

Nálunk ECDL bizonyítványt is szerezhetsz

Korszerű informatikai képzés - melyet mindenhol elismernek

Infrastruktúra

Korszerű, új közösségi tér a POK rendezvényeinek

Új épület a színvonalas oktatásért

Előadók, szaktantermek, zeneterem, könyvtár, stúdió az új szárnyban

PREV
NEXT

TUDÁS - TAPASZTALAT - JÖVŐ

Kedves leendő támogatónk!

Ezúton kérjük Önöket, hogy befizetett adójuk 1%-ával támogassák a Pannon Oktatási Központ Gimnázium alapítványát, ezzel is segítve intézményünk munkáját.

A kedvezményezett neve: Egyenlő Esélyért Alapítvány
A kedvezményezett adószáma: 18497678-1-07

Köszönjük a támogatását!

Aktuális fotógalériák:

2017.12.20 - Családi karácsonyi ünnepség a Bartókban

2017.12.20 - Családi karácsonyi ünnepség a Bartókban

2017.12.05 - Jószolgálat Mikulás

A Mikulásra várva
 
2017. december 5-én délelőtt ismét ellátogatott a Jószolgálati Otthonba a pannonos színjásztó csapat. A mesejátékunkat nagy szeretettel fogadták, és gyermeki lélekkel nézték végig az Otthon gondozottjai. A segítségük által nagyon finom levest készítettek az erdő lakói a Mikulásnak, hogy felmelegedjen amikor megérkezik majd. Közös tánccal, mikulás dalokkal és versekkel kedveskedtünk az átfagyott Mikulásnak, aki csomagok osztásával hálálta meg a kedves fogadtatást. 
2017. december 7-én ugyanezt a mesejátékot Pálhalmán is előadtuk, ahol közel 100 csillogó szemű gyermek nézte végig az előadásunkat, amelybe lelkesen kapcsolódtak be ők is. A  jutalmuk szaloncukoreső és mikulás csomag volt. 
Jövőre ismét örömmel fogunk menni mindkét helyre. 

Támogassa az Egyenlő Esélyért Alapítványunkat adójának 1%-ával!

A magángimnáziumi oktatásban részt vevő tanulók számára az alapítvány támogatásával alakítjuk ki a magas színvonalú oktatáshoz szükséges körülményeket, a tantermek felszereltségét és a kellemes időtöltést biztosító barátságos környezetet. Legfőbb célunk, hogy tanulóink saját és a szülők elvárásainak, illetve a modern kor követelményeinek is megfelelő körülmények között kapják meg azt a tudást, ami továbbtanulásuk, ezáltal jövőjük megalapozása szempontjából nélkülözhetetlen.

TOP