Egy ősi kelta hiedelem szerint október utolsó napján a legvékonyabb a választóvonal az élők és a holtak világa között. Az eltávozott lelkek a mi giminket is megtisztelték jelenlétükkel. A folyosókat járva lépten-nyomon vámpírokba, zombikba ütköztünk, patakokban folyt a művér és görbe boszorkányujjakat éreztünk a torkunkra fonódni... , na de nem bűnös lelkünkért jöttek ők, hanem egy komoly versengés és három csodaszép torta volt a cél.
Osztályaink démonai és szellemei tökfaragásban, teremdíszítésben, rémes-krémes sütisütésben és a legkultabb horrorfilmek jelmezes adaptációjában mérték össze erejüket. A 9/A állt a Kör-ben, a 9/B-nek lett rémálma a Kőris... khm..., szóval az Elm utcában, a 10/A szörnyei eresztettek el egy-egy Sikolyt, a 10/B vijjogtatta a Fűrészt, a 11. osztály Drakula grófokat szabadított az aula gyanútlan lányaira, a 12. pedig szabadjára engedte a vitrinből Annabelle-t minden babák legfélelmetesebbjét. A lúdbőröző zsűri ítélete szerint a 9/A szerezte meg a 3. helyezést, a 11. osztály lett a második, a 12. osztály pedig elsőként választhatott a jutalomtortákból.
Külön megemlíteném Kucsera-Zombi Diána tanárnő és Cser-Drakula Ádám tanár úr teljes átlényegülését - hiába, a gonosz senkit sem kímél - és a DÖK kitűnő szervező munkáját!

Az eseményen készült fotók itt tekinthetők meg:

TOP