HÍREK ÉS AKTUALITÁSOK

Barangoljuk be a világot!
2020.10.27.

Újra várjuk a hetedik-nyolcadik osztályos tanulókat egy digitális barangolásra, ahol megmutathatják, hogy mennyire jártasak a földrajz és az informatika világában! A verseny ingyenes, jelentkezni max. 3 fős csapatokban lehet. A vetélkedő három online fordulóból és - ha a járványhelyzet is engedi - egy, az iskola aulájában megrendezendő, már hagyományossá vált "gasztrotúra" döntőből áll majd.
A szervezők tájékoztatása szerint a verseny nem elsősorban az általános iskolai tananyagra épül, célja sokkal inkább a gyermekek tudásának bővítése, a világ érdekes és szép helyeinek megismertetése.
November 15-ig várjuk a jelentkezéseket - az e-mail-es jelentkezést követően minden fontos információt megkapnak a jelentkezők! 🌍💻

TÖK jól sikerült a szellemes nyílt nap! 🎃👻🦇
2020.10.26.

A nyílt napunkról a DUOL és a Dunaújváros.com is beszámolt:

Játékos, hangulatos volt a bemutatkozás: link.

Nyílt nap és Halloween-mulatság a Pannonban: link.

Kezdd az őszi szünetet a POK hálójában!
2020.10.15.

Rendhagyó nyílt napunkat idén a Halloween tematikája köré építjük.

TÖKéletes alkalom intézményünk, pedagógusaink és magas színvonalú oktatásunk megismerésére.

Célunk, hogy a felvételi előtt álló 6. és 8. osztályos diákok megtalálják azt az iskolát, ahol tudást sajátíthatnak el, tapasztalatokat szerezhetnek, ezáltal megalapozhatják jövőjüket!

Az esemény kapcsán a Dunaújváros Online készített interjút Pleszné Antal Ágnes szervezési és koordinációs igazgatóhelyettessel Nyílt nap és Halloween-party a Pannonban címmel: link.

Rendhagyó október 6-ai megemlékezés
2020.10.08.

Az aradi vértanúk és gróf Batthyány Lajos miniszterelnök kivégzésének 171. évfordulójára emlékeztünk október 6-án. A járványhelyzet miatt idén minden osztályunk a saját termében osztályfőnöki óra keretében emlékezett meg a gyásznapról.

Az ünnepség kezdeteként a diákok közösen énekelték el a Himnuszt majd játékos vetélkedővel idézték fel a magyarság történelmének fekete napját.

Az osztályok nevében egy-egy tanuló gyújtotta meg az emlékezés gyertyáját az aulában felállított emlékhely előtt.

Az ünnepséget a Szózat közös eléneklésével zárták.

Színházban jártunk
2020.10.05.

Diákjaink és tanáraink hosszú idő után újra színházban jártak. 😊🎭

Dukai László tanár úr szavait idézve, "Scarlett O'Hara már klasszikussá váló tanulságos szerelmi drámáját, történetét az Elfújta a szél című musicalt tekintettük meg. Szuper előadás volt! Megható volt, ahogy a szereplők megköszönték az előadás végén, hogy teltház előtt játszhattak, hogy ott voltunk mi nézők."

Felvételi előkészítő
2020.10.01.

Kedves Felvételiző Diákok!

Magángimnáziumunk az előző évekhez hasonlóan felvételi előkészítőt indít.

Ha szeretnél magabiztosan, jól felkészülten megjelenni a központi felvételi vizsgán, akkor jelentkezz hozzánk! Az előkészítő során pedagógusaink segítenek felfrissíteni, rendszerezni a tudásodat, illetve lehetőséged nyílik a felvételi feladattípusok begyakorlására.

Az előkészítő folyamat végén a tanulók egy vetélkedőn mérhetik össze tudásukat, amelynek végén értékes nyereményeket sorsolunk ki közöttük.

További információk az alábbi linken olvashatóak: link.

"Méhecskék és városkép"
2020.09.17.

Megint egy látványos közösségi munkába fogott a Pannon Oktatási Központ a diákjaival 🐝.

Rajzpályázat
2020.09.15.

Úgy érzed, hogy tehetséges vagy!?🙂 Tedd próbára magad az Új arcom, ál-arcom rajzpályázatunkon!😉

TOP