HÍREK ÉS AKTUALITÁSOK


Diákjaink a mai napon örömmel próbálták ki a Városháza téren lévő mini korcsolyapályát!🙂❄️⛸
2021.12.1.

Köszönjük az önkormányzatnak a lehetőséget! 🙂


2021.11.10. Hahner Péter történész újra iskolánk vendége volt.
2021.11.16.

Ezúttal a 2019-ben megjelent "Magyarország szerencséje" című könyvéről beszélt a tanulóknak. Köszönjük a Dunaújvárosi Hírlap előadásról készült beszámolóját.


Kiállításmegnyitó a Pannonban 🎭
2021.11.16.

A Pannon Oktatási Központ Gimnázium idei rajzpályázatának díjátadója, és a beküldött műveket bemutató kiállítás megnyitója november 5-én, péntek délután került sor az iskola aulájában.

Az „Átváltoztatom arcomat” című pályázatra Dunaújváros és a régió általános és középiskolás tanulói küldték be saját tervezésű maszkot, álarcot vagy dekorált arcot ábrázoló alkotásaikat. A rendezvény meghívott vendége volt Siegrist Cecília jelmeztervező - aki többek között a dunaújvárosi Bartók Kamaraszínházban is rendszeresen dolgozik -, bemutatójával, majd a díjátadót követően a díjazott gyerekek arcfestésével lepte meg a résztvevőket. A rendezvény hivatalos részét kötetlen beszélgetés követte.

A díjazottak listáját a fényképek között megtekinthetik, illetve a kiállított alkotásokból is hoztunk egy kis ízelítőt - a diákok összes munkája megtekinthető az iskola aulájában!

Minden diáknak köszönjük a beküldött alkotásokat, a díjazottaknak pedig szeretettel gratulálunk!👏

Fotógaléria megtekintése

Eredmények megtekintése

 

                    Eredmények!

Eredmények!

Fotógaléria

Fotógaléria


Október 23. - városi megemlékezés 🇭🇺🕯
2021.10.23.

Iskolánk tanulóit érte az a megtiszteltetés, hogy az október 23-i városi megemlékezés műsorát előadásukkal színesíthették. Ismét nagyon büszkék lehetünk diákjainkra, hiszen látványos és színvonalas műsort adtak, előbb énekkel, majd egy három részből álló jelenetsorral vettek részt a forradalom és szabadságharc eseményei előtti közös tisztelgésben.
Diákjainknak gratulálunk a szép előadáshoz, pedagógusainknak, Pomázi Petrának és Baráth Gyulának pedig köszönjük a felkészítő munkájukat!

Tovább a Dunaújváros Online-ra


Nyílt nap és Halloween-party a Pannonban
2021.10.22.

Nyílt nap és Halloween-party a Pannonban


Diákjaink péntek délután újra színházban jártak, ezúttal az István, a király című előadást nézték meg a Budapesti Operettszínház-ban. 👑🎭
2021.10.10.

Tovább a Budapesti Operettszínház facebook oldalára.


🇭🇺Október 6. Az Aradi Vértanúk Emléknapja alkalmából készített ünnepi műsorunk.🇭🇺
2021.10.06.

Kattintás a videó megtekintéséhez!

Családi Nap 2021
2021.10.02.

A tavalyi év kihagyása után, idén tovább folytattuk a Pannonos hagyományt és megrendeztük a POK Családi Napot.

Az időjárás igazán kegyes volt velünk, így a késő nyári időben még tökéletesebb hangulatban telt a játékos vetélkedőkkel, ismerkedéssel és szórakozással tarkított szombati nap.

A 14 órás gyülekező után Varga Lívius – a Quimby zenekar alapító tagja – nyitotta meg a rendezvényt. Először Végh Dóra énekes-gitáros produkcióját hallhattuk, aki a Walk off the Earth együttes I’ll be there című számát adta elő. Őt követte Kiss Barnabás, akitől az Abba együttes MAMMA MIA című slágerét hallhattuk.

A POK tehetséges hangjai után pedig a színjátszók humoros, kreatív előadásán derülhetett a szép számmal összegyűlt hallgatóság.

A diákok műsora után Borgulya Zoltán igazgató úr köszöntötte a szülőket, családtagokat, diákokat, valamint a Pannon Oktatási Központ Magángimnázium pedagógusait. Köszöntőjében kiemelte, hogy a Családi Napnak már 10 évre visszanyúló hagyománya van és minden évben azzal a céllal rendezzük meg az eseményt, hogy a szülőket, a diákokat és a pedagógusokat közelebb hozzuk egymáshoz.

A köszöntőt követően elindult a 10 fős csapatokból álló verseny, ahol diákjaink szüleikkel és tanáraikkal együtt számos kreatív, sportos, izgalmas játékban vehettek részt.

A vetélkedők végén pedig a jó hangulatért Varga Lívius és a NeVa zenekar felelt, akik a nap megkoronázásaképpen fergeteges hangulatot teremtettek.

Minden résztvevőnek - közreműködőknek, fellépőknek, diáknak, szülőnek és kollégának - köszönjük a részvételt, reméljük, mindenki nagyon jól érezte magát!

Nyílt nap a Pannonban
2021.09.28.

A nyílt nap keretein belül Kiss Tibor tanár úr Genetika órája is látogatható az érdeklődők számára.🙂
Nyílt napjainkra ezen a héten minden nap reggel 8-tól délután 1 óráig várjuk az érdeklődő diákokat és kedves szüleiket!😉

Pályázat
2021.09.06.

A pályázatok leadási határideje 2021. október 8.🙂

"Szerelem" - elismerést kapott a mediaszakkör kisfilmje
2021.08.23.

A POK Média Csoport alkotása, a "Szerelem" című kisfilm, ahogyan arról korábban már írtunk, bekerült a BUJTOR ISTVÁN FILMFESZTIVÁL dokumentumfilm-kategóriájában a fesztiválon vetített, illetve zsűrizendő filmek közé. A filmvetítésre, valamint a fesztivál díjainak kiosztására a zárónapon, vasárnap került sor.
Az eredményhirdetés során is volt okunk az örömre és a büszkeségre: a társadalmi célú téma megfogalmazásáért járó dicséretet, és az ezzel járó elismerő oklevelet a "Szerelem" című film érdemelte ki!
Nagy szeretettel gratulálunk a film alkotóinak, Pachmann Péternek pedig köszönjük a film elkészítése során nyújtott segítségét! 👏
(A díjátadóról készült fényképek a filmfesztivál facebook-oldaláról származnak.)

A pénteki napon elbúcsúztunk végzős osztályainktól…
2021.06.25.

„A harcos nem attól harcos, hogy feladja, amit szeret, hanem hogy szereti, amit csinál. (...) Egy jó harcos nem tökéletes, nem győz mindig, nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető... Ez teszi igazán bátorrá! A harcos cselekszik, csak a bolond sír! Nincs olyan, hogy kezdet és vég, csak a tett van.” – Kitartás c. film

Legyetek harcosok és valósítsátok meg az álmaitokat!

Tanévzárás a gimnáziumban
2021.06.21.

A Dunaújvárosi Hírlap - duol.hu hasábjain megjelent egy cikk az intézmény tanév végi programjairól, illetve a következő napok rendezvényeiről. Köszönjük a beszámolót!
A cikk a hivatkozásra kattintva olvasható el: link.
Tanévzárónkról a dunaujvaros.com is beszámolt "Rendhagyó tanév – kellemes záróünnepséggel" címmel: link.

Rendőrségi felhívás a Vakáció kapcsán
2021.06.15.

Pannon Biológia Verseny 2020
2021.06.10.

2020. szeptemberében hirdettük meg országosan általános- és középiskoláknak, kísérleti jelleggel iskolánk által szervezett biológia versenyt.
👨‍🏫Kiss Tibor tanár úr, a verseny szervezője és lebonyolítója büszkén mesélt nekünk a versenyről és az eredményekről:
"A célom az volt, hogy egy olyan biológia versenyt teremtsek, amely ingyenes és interneten kitölthető. A meghirdetés után 17-en jelentkeztek összesen. Baktalórántházáról 3-an, Nyíregyházáról 6-an, Pécsről 7-en és Dunaújvárosból mindösszesen 1 diák.
A versenyt a már jól ismert Redmenta felületén szerveztem meg 3 fordulóban. A témák szorosan kapcsolódtak a NAT 2020 témaköreihez. Állattan🐅, növénytan🌱 és embertan🧘‍♂️ témakörökből tettem fel kérdéseimet. Igaz-hamis, párosítós, feleletválasztós, sorrendberakós, illetve kifejtős kérdések sorakoztak a gyerekeknek."🙂
Dobogós helyezettek:
🥇1. Fazekas Rebeka (Janus Pannonius Gimnázium Pécs)
🥈2. Jobbágy Lara (Arany János Gimnázium Nyíregyháza)
🥉3. Stang Noémi (Leőwey Klára Gimnázium Pécs)
Gratulálunk minden résztvevőnek és köszönjük Kiss Tibor tanár úrnak a szervezést!👏🙂

"A Pannonban kitágul a világ – a felnőttek számára is"
2021.06.01.

Interjú Schmehlné Hauszchen Éva felnőttoktatási igazgatóhelyettessel.🙂
A nyár folyamán folyamatosan várjuk a jelentkezőket esti felnőttoktatásunkra egészen augusztus végéig a cikkben leírt formákban és fórumokon. 👇Mindenkit szeretettel várunk! Iskolánk kapuja mindenki számára nyitva – nálunk mindenki számára kitágul a világ! Online jelentkezés: link
Az interjú elérhetősége: link

Fotó:  Dunaujvaros.com

Baráth Gyula igazgató-helyettes interjú
2021.05.31.

Baráth Gyula igazgató-helyettes úr a Szuperinfónak adott interjúban többek között a nyári, nyelvi táborunkról is beszámolt, ahova továbbra is várjuk a jelentkezőket🙂🤸☀
ℹ️Információ, jelentkezés: link
Fődiné Nyeste Erika 06-25/513-508

"A diákok a legmodernebb környezetben tanulhatnak"
2021.05.28.

A Dunaújvárosi Hírlap - duol.hu Vén Diák mellékletében az alábbi cikk mellett iskolánk végzős osztályainak tablói is megtekinthetők!🙂🎓
A Dunaújvárosi Hírlap - duol.hu cikk elérhetősége: link
Gratulálunk minden ballagó diákunknak!🎊🎉

Újra az iskolában, újra együtt!💜
2021.05.11.

Veletek együtt mi is nagyon vártuk már a mai napot!🙂
Jó tanulást kívánunk ezen a csodaszép napon!

Eredményhirdetés 🌍💻
2021.05.10.

Bár az elmúlt napok, hetek elsősorban az érettségi vizsgákra történő eredményes felkészülésről szóltak, ne feledkezzünk meg azokról az általános iskolás diákokról sem, akik jelentkeztek iskolánk "Barangoljuk be a világot virtuálisan!" elnevezésű versenyére - a napokban lezárult a verseny, és megszületett a végeredmény.
Ez már az ötödik alkalom volt, hogy versenyre és közös online barangolásra hívtuk a város és a környék általános iskolás diákjait - idén összesen 11 csapat indult neki a feladatmegoldásnak, a dunaújvárosi csapatok mellett először csatlakoztak nagykarácsonyi tanulók is.
A verseny célja ezúttal is az volt, hogy a gyerekek az iskolai tananyag mellett az informatika segítségével megismerhessék, bejárhassák Földünk legszebb tájait, és érdekes információkkal gyarapíthassák ismereteiket.
Sajnos a vírushelyzet miatt az idei döntőt is csak online lehetett megvalósítani, így a szervezők igyekeztek a verseny feladatait színesíteni, minél izgalmasabbá, érdekesebbé tenni a résztvevők számára.
Az új feladattípusoknak földrajzból és informatikából is nagy sikerük volt, a gyerekek nagyon ügyesen oldották meg őket, születtek kiemelkedően jó megoldások is. A felkészítő tanárok elmondása alapján a diákoknak nagyon tetszett a verseny, örültek, hogy virtuálisan bejárhatták a Földet, sok érdekes, új információt megtudhattak.
A verseny három fordulójának pontszámai alapján a legeredményesebb öt csapat kap oklevelet, a legjobb három csapat pedig további meglepetésben is részesül. És akkor lássuk a végeredményt:
1. Királynők (Nagykarácsony)
2. Boszik (Nagykarácsony)
3. Zűrös hármas
4. Friends
5. Imagine Girls (utóbbi három csapat a dunaújvárosi Petőfi Sándor Általános Iskolából jelentkezett). 🏆🥇🥈🥉
A résztvevő diákoknak és felkészítő tanáraiknak nagy szeretettel gratulálunk, Jakab Beáta tanárnőnek és Cser Ádám tanár úrnak pedig köszönjük a szervezést! 👏

Húsvét
2021.03.31.

🐇🌷Kellemes húsvéti ünnepeket és jó pihenést, teljes feltöltődést kívánunk az alábbi Juhász Gyula verssel!

Húsvétra

Köszönt e vers, te váltig visszatérő
Föltámadás a földi tájakon,
Mezők smaragdja, nap tüzében égő,
Te zsendülő és zendülő pagony!
Köszönt e vers, élet, örökkön élő,
Fogadd könnyektől harmatos dalom:
Szívemnek már a gyász is röpke álom,
S az élet: győzelem az elmúláson.

Húsvét, örök legenda, drága zálog,
Hadd ringatózzam a tavasz-zenén,
Öröm: neked ma ablakom kitárom,
Öreg Fausztod rád vár, jer, remény!
Virágot áraszt a vérverte árok,
Fanyar tavasz, hadd énekellek én.
Hisz annyi elmulasztott tavaszom van
Nem csókolt csókban, nem dalolt dalokban!

Egy régi húsvét fényénél borongott
S vigasztalódott sok tűnt nemzedék,
Én dalt jövendő húsvétjára zsongok,
És neki szánok lombot és zenét.
E zene túlzeng majd minden harangot,
S betölt e Húsvét majd minden reményt.
Addig zöld ágban és piros virágban
Hirdesd világ, hogy új föltámadás van!

POK Vezetőség

"Tegnap a magyarral elstartoltak a diákok"
2021.05.04.

A hétfői magyar után ma a matematika vizsgákkal folytatódnak az érettségik - tegnap a Pannonban járt a Dunaújvárosi Hírlap - duol.hu
Mára is nagy kalappal a vizsgázóknak!
A cikk a hivatkozásra kattintva olvasható el: link.

Pannon Oktatási Központ: fókuszban a minőség
2021.04.23.

"Az volt a célom, hogy minőségi oktatást hozzunk létre" – a Pannon Oktatási Központ közelmúltjáról, jelenéről és terveiről mesélt Borgulya Zoltán igazgató úr.

A DUOL cikke: link.

Holokauszt megemlékezés
2021.04.16.

2001 óta minden év április 16-án a holokauszt magyarországi áldozataira emlékezünk. 🕯 1944-ben ezen a napon kezdődött meg a magyarországi zsidók gettókba tömörítése Kárpátalján. Az ezt követő hónapok során több mint 400 000 zsidót zártak gyűjtőtáborokba, majd hurcoltak el Magyarországról Auschwitz-Birkenauba.
Az aktuális járványhelyzet miatt az idei évben sem emlékezhetünk a holokauszt áldozataira közösen. Dukai László tanár úr vezetésével, diákjaink aktív résztvételével készült az alábbi megemlékezés.

Húsvét
2021.03.31.

🐇🌷Kellemes húsvéti ünnepeket és jó pihenést, teljes feltöltődést kívánunk az alábbi Juhász Gyula verssel!

Húsvétra

Köszönt e vers, te váltig visszatérő
Föltámadás a földi tájakon,
Mezők smaragdja, nap tüzében égő,
Te zsendülő és zendülő pagony!
Köszönt e vers, élet, örökkön élő,
Fogadd könnyektől harmatos dalom:
Szívemnek már a gyász is röpke álom,
S az élet: győzelem az elmúláson.

Húsvét, örök legenda, drága zálog,
Hadd ringatózzam a tavasz-zenén,
Öröm: neked ma ablakom kitárom,
Öreg Fausztod rád vár, jer, remény!
Virágot áraszt a vérverte árok,
Fanyar tavasz, hadd énekellek én.
Hisz annyi elmulasztott tavaszom van
Nem csókolt csókban, nem dalolt dalokban!

Egy régi húsvét fényénél borongott
S vigasztalódott sok tűnt nemzedék,
Én dalt jövendő húsvétjára zsongok,
És neki szánok lombot és zenét.
E zene túlzeng majd minden harangot,
S betölt e Húsvét majd minden reményt.
Addig zöld ágban és piros virágban
Hirdesd világ, hogy új föltámadás van!

POK Vezetőség

1848-as megemlékezés
2021.03.12.

🇭🇺Fogadják sok szeretettel a 7/A osztály tanulóinak ünnepi megemlékezését nemzeti ünnepünk alkalmából.🇭🇺
A diákok és felkészítő tanáraik nagyon sok energiát fektettek az idei műsorba, bízva abban, hogy márciusra normalizálódik a járványügyi helyzet és élőben adhatják elő a műsort diáktársaik és tanáraik körében.
Mint tudjuk, ez nem valósulhatott meg, de a műsor színvonalára és a tanulók tehetségére ez nem vethet árnyékot.
Idén még online, de jövőre már - reméljük - együtt!❤️

Hölgyek!🙂 A mai nap csak a tiétek!💐✨
2021.03.08.

Szeretettel és tisztelettel köszöntünk minden nőt és lányt nőnap alkalmából!🥰
POK Vezetőség

"Pannon Oktatási Központ: akinek a kémia a hobbija"
2021.03.01.

Büszkék vagyunk Arnoldra, és tanárára, Dóra Ádámra - drukkolunk, hogy az OKTV országos döntőjében is hasonló szép siker szülessen! 🤞
Akit pedig szintén érdekelnek a természettudományok, tárt kapukkal várjuk a Pannonban!
Az eredmény kapcsán cikk jelent meg iskolánkról a dunaujvaros.com-on, amely a hivatkozásra kattintva olvasható el: link.

Miért a POK? - Vincze-Hajnal Blanka
2021.02.23.

Fontosnak tartjuk, hogy diákjaink a tanulás melett az élet más területein is kibontakoztathassák tehetségüket.🙂👇
Blanka egy rajzpályázat alkalmával ismerte meg közelebbről iskolánkat.
Az emelt szintű oktatás mellett nálunk a festészetet is tudta folytatni - annak idején ezért is választotta a POK-ot.💜
A festészet érdekel?🎨 A rajzolás a szenvedélyed?✍️ Megismernéd közelebbről is a média világát?🎤🎬 Kipróbálnád magad színpadon?🎭 Ha bármelyik kérdésre igennel válaszoltál, akkor nálunk a helyed!😉

"Nyelvtanulás és sikerek a Pannonban"
2021.02.20.

Újabb cikk jelent meg iskolánkról a dunaujvaros.com-on, amely a hivatkozásra kattintva olvasható el: link.

Miért a POK? - Dubai Péter
2021.02.19.

A "Miért a POK?" című sorozatunk következő részében Dubai Péterrel, az iskola színjátszó szakkörének vezetőjével beszélgettünk.🙂🎭🎤
A színjátszás fontos szerepet tölt be az iskolai életben, hiszen nagyon sokban hozzájárul az egyén fejlődéséhez. A diákok nyitottabbá, szabadabbá válnak, ezáltal az élet más területein is sikerélmények érik őket.👏💯

Miért a POK? - Talpai Viktor és Aczél Máté
2021.02.15.

Iskolánk nagy hangsúlyt fektet a tehetség felismerésére és annak kibontakoztatására. 🎸🎨🎭
Hiszünk abban, hogy a művészetek - legyen szó zenéről, képzőművészetről, színjátszásról - komplex módon fejlesztik a tanulók személyiségét, készségeit, kompetenciáit. 🙂👌
Talpai Viktorral és Aczél Mátéval beszélgettünk, akik a tanulmányaik melett a POK-ban megtaláltak azt a teret is, ahol a tehetségüket kibontakoztathatják.🤘👏

"Az osztályátlag már most bizonyítja, hogy létjogosult"
2021.02.15.

Borgulya Zoltán igazgató úr a Dunaújvárosi Hírlap - duol.hu hasábjain számolt be a városban kuriózumnak számító 6 osztályos gimnáziumi képzésről.
A cikk a hivatkozásra kattintva olvasható el: link.

Miért a POK? - Borgulya Zoltán
2021.02.12.

Intézményünk 2019-ben kapott lehetőséget a 6 évfolyamos gimnáziumi képzés elindítására.✏️📒
A képzés elindításának ötletéről, a sikerességről és az eddigi tapasztalatokról Borgulya Zoltán igazgató urat kérdeztük.🎤🙂

"A környezet nevel – négy szilárd pillérre épül a POK oktatása"
2021.02.12.

A Dunaújvárosi Hírlap - duol.hu oldalán olvasható interjúban iskolánk fenntartója, Borgulyáné Antal Zsuzsanna osztotta meg gondolatait többek között a magánintézmény fenntartásának kihívásairól, az iskola alapításának kezdeti motivációiról, és az aktuális feladatokról is.
A cikk a hivatkozásra kattintva olvasható el: link.

Szülői Fórum - gimnáziumi képzés
2021.02.11.

6 évfolyamos gimnáziumi képzés
Időpont: 2021. február 16., kedd, 17:00

Tisztelt Szülők, kedves diákok, érdeklődők!

A Pannon Oktatási Központ Magángimnáziuma szülői fórumot rendez a 6 évfolyamos gimnáziumi képzéssel kapcsolatban, ahol szó lesz az eddigi tapasztalatokról, jövőbeni tervekről, felmerülő aktuális kérdésekről - természetesen a járványügyi szabályok maximális betartása mellett.

Kérjük, hogy részvételi szándékukat jelezzék a barath.gyula@pok.suli.hu e-mail címen vagy a 30/696-36-07-es számon.✍️

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

4 évfolyamos gimnáziumi képzés
Időpont: 2021. február 17., kedd, 17:00

Tisztelt Szülők, kedves diákok, érdeklődők!

A Pannon Oktatási Központ Magángimnáziuma szülői fórumot rendez a 4 évfolyamos gimnáziumi képzéssel kapcsolatban. Szó lesz a „tagozatok” specialitásairól, emelt óraszámokról, az eddigi tapasztalatokról, jövőbeni tervekről, felmerülő aktuális kérdésekről - természetesen a járványügyi szabályok maximális betartása mellett.

Kérjük, hogy részvételi szándékukat jelezzék a barath.gyula@pok.suli.hu e-mail címen vagy a 30/696-36-07-es számon.✍️

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Miért a POK? - Délczeg Norbert
2021.02.10.

A spanyol nyelv a 3. legbeszéltebb nyelv a világon. Iskolánkban ezt a nyelvet is emelt szinten oktatják pedagógusaink és a siker ebben az esetben sem marad el.🙂
Tökéletes példa erre Délczeg Norbert végzős tanuló, aki már több kiváló eredményt is magáénak tudhat a spanyol nyelv elsajátítása miatt.😍👏 Gratulálunk, csak így tovább!💜

Miért a POK? - Lantai Lilla
2021.02.09.

Lilla 2018-ban végzett nálunk és Noémihez hasonlóan szintén Pro Talentis díjas.🙂🏆
Lilla már célirányosan választott minket, hiszen tudta, hogy több nyelvből is szeretne nyelvvizsgát tenni.✍️ A siker kétségtelenül az Ő érdeme, de elmondása alapján a Pannon jó alapokat nyújtott a nyelvvizsgabizonyítványok megszerzéséhez.💯🙂

Miért a POK? - Kakas Noémi
2021.02.06.

Sorozatunk mai részében Kakas Noémivel beszélgettünk, aki 2019-ben kitűnő tanulmányi eredményeivel érdemelte ki iskolánk Pro Talentis díját.👏🏆
Noémi azóta már az egyetemi éveit tapossa, továbbra is sikeresen.🙂

Miért a POK? - Dóra Ádám
2021.02.05.

Dóra Ádám tanár úr - intézményünk kémiai és biológiai kiválósága - két OKTV továbbjutóval is büszkélkedhet. 🔬🧪
Hogy hogyan is készíti fel diákjait a digitális oktatás alatt?! A következő videóban erről is kérdeztük.🙂🎤

Miért a POK? - Radics Nóra
2021.02.04.

A "Miért a POK?"💜 című sorozatunk következő részében Radics Nórával beszélgettünk, aki két tantárgyból is a második fordulóba jutott az OKTV-n.💯
Nem kis teljesítmény, gratulálunk neki és felkészítőtanárainak!👏🙂

Miért a POK? - Szerencse Arnold
2021.02.02.

Miért a POK?💜 című sorozatunk következő részében Szerencse Arnold, végzős tanulót kérdeztük.🙂🎤🎬

Miért a POK? - Pachmann Péter
2021.02.01.

Nagy büszkeség számunkra, hogy Pachmann Péter, a TV2 műsorvezetője is minket választana.💜
Hogy miért is, azt hallgassuk meg Tőle a "Miért a POK" című sorozatunk mai részében.🙂😉

ISMÉT FOTÓPÁLYÁZATOT INDÍTUNK!
2021.02.01.

A pályázatok leadási határideje 2021. március 19.🙂

Pannon, a lehetőségek iskolája💜
2021.01.29.

Cikk iskolánkról a mai Dunaújváros Közéleti Lap-ban.🙂✍️🤓

Az Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny-en (OKTV) eddig elért eredmények
2021.01.28.

Öt kiváló diákunk jutott tovább a verseny II. fordulójába:
💜Radics Nóra - biológia, matematika
💜Szerencse Arnold - kémia
💜Ruff István Zalán - matematika
💜Délczeg Norbert - spanyol nyelv
💜Vincze-Hajnal Blanka - vizuális kultúra
Gratulálunk és köszönjük a felkészítő tanárok munkáját! Csak így tovább a döntőig!👏🍀

Lássuk, hogy mennyire eredményesek nyelvi tagozatos diákjaink.
2021.01.27.

A hozzánk járó diákok a kiváló pedagógusainknak köszönhetően valós tudást szereznek, ezáltal a sikerek sem maradnak el, sőt...🙂😍
Büszkék vagyunk rájuk, gratulálunk nekik!💜

Miért a POK? - Varga Luca
2021.01.27.

Varga Luca, végzős tanulót kérdeztük.🙂🎤🎬

VERSENYFELHÍVÁS
2021.01.18.

A Nyelvtudással az Egységes Európáért Alapítvány a Nemzetközi ECL Nyelvvizsgarendszer támogatásával 2021-ben, immár tizennyolcadik alkalommal országos versenyt hirdet középiskolás, nyelveket szerető és tanulni vágyó fiataloknak angol és német nyelvből.
A részletes információk a hivatkozásra kattintva tekinthetőek meg: link.
TOP