SZEREZZEN ÉRETTSÉGIT

A LEGRÖVIDEBB IDŐ ALATT

Fejezze be nálunk félbehagyott ÁLTALÁNOS ISKOLAI tanulmányait

esti tagozaton!

PREV
NEXT

PANNON OKTATÁSI KÖZPONT | KISKUNFÉLEGYHÁZA

esti gimnázium | esti szakgimnázium | esti általános iskola

Engedélyszám: B/2020/000026, E/2020/000383

Esti iskola Kiskunfélegyházán

A Pannon Oktatási Központ Gimnázium Kiskunfélegyháza Móra téri Tagintézménye szeretettel várja új tanulóit a 2024/2025-ös tanévben is!

Ezért érdemes minket választani:

 • Iskolánk könnyen megközelíthető

 • Betöltött 16. életévtől lehet jelentkezni, és szeretné befejezni általános iskolai tanulmányait vagy érettségi bizonyítványt szerezni

 • Esti tagozatos képzés, heti 2 tanítási nappal a délutáni-esti órákban

 • Korábbi tanulmányok beszámítása

 • Tanáraink több éves szakami múlttal rendelkeznek, minden segítséget megadnak diákjaiknak ahhoz, hogy azok teljesítsék a felnőttoktatás keretein belül az esti gimnázium tanulmányi követelményeit és sikeres érettségi vizsgát tegyenek

 • Segítőkész hozzáállás

 • Kiváló tanár-diák kapcsolat

 • Munka és család mellett is elvégezhető

 • Családi pótlék 21 éves korig igényelhető

 • Diákigazolvány igényelhető

Elérhető képzéseink Kiskunfélegyházán

Esti általános iskola

Napjainkban elengedhetetlen a 8. osztály megléte. Akár jogosítvány megszerzését illetően, akár számos munkahelyen alapkövetelmény.

Intézményünk lehetőséget nyújt az általános iskolai tanulmányok befejezésére. Akinek hiányzik akár az 5.,6.,7. osztály, ők is jelentkezhetnek hozzánk. Felső korhatár nincs! Ingyen!

 • Betöltött életévtől lehet jelentkezni, felső korhatár nincs

 • Korábbi általános iskolai tanulmányait beszámítjuk

 • Családi pótlék 21 éves korig igényelhető

 • Diákigazolvány igényelhető

Esti gimnázium, érettségi

Amennyiben félbeszakadt középiskolai tanulmányait szeretné befejezni, vagy szakmunkás bizonyítványa mellé érettségi bizonyítványt szeretne szerezni, keressen minket bizalommal!

Néhány gondolat esti gimnáziumunkról:

 • Betöltött 16. életévtől lehet jelentkezni, felső korhatár nincs

 • Korábbi középiskolai tanulmányait beszámítjuk, így a képzési idő lerövidülhet

 • Családi pótlék 21 éves korig igényelhető

 • Diákigazolvány igényelhető

Esti szakgimnázium

Képzéseink érettségi bizonyítvánnyal rendelkezők számára elérhetőek.

Három képzés közül lehet választani:

 1. Pedagógiai asszisztens

 2. Gyógypedagógiai asszisztens

 3. Közművelődési munkatárs

Néhány gondolat szakgimnáziumunkról:

 • Kiváló oktatóktól minőségi tudás szerezhető

 • Kizárólag szakmai tantárgyakat tanulnak, emiatt nagyobb szakmai jártasságra tesznek szert

 • Nincs felső korhatár

 • Családi pótlék 21 éves korig igényelhető

 • Diákigazolvány igényelhető

Jelentkezz, már most a 2024/2025-ös tanévre!

Molnárné Németh Tünde
területi koordinátor
Pannon Oktatási Központ Gimnázium
kiskunfélegyházi tagintézménye
Cím: 6100 Kiskunfélegyháza, Móra tér 9.
Email: kiskunfelegyhaza@pok.hu
Tel.: 06/30-675-4228

Molnárné Németh Tünde

koordinátor

12 éve már, hogy a Pannon Oktatási Központ helyet kapott a szívemben. Olyan intézményben dolgozom, ahol a légkör pozitív, a felmerülő problémákat közösen oldjuk meg, és ahol a tanítási időn kívül is szívesen találkoznak a kollégák.  Hosszú évek óta dolgozunk ugyan azzal a tanári gárdával, összetartozunk.

Az egyetemi diplomámat külföldön szereztem, mint szociális munkás. Pályázatíró szakértő, logisztikus és hálózatépítő rendszerinformatikus végzettséggel is rendelkezem. A kiskunfélegyházi tagintézmény koordinálását végzem 12 éve. Képzési palettánk igen változatos, igazodik a mindenkori igényekhez. Több hiányszakmában képeztünk már szakembereket. Az érettségi vizsgát tevők száma is igen jelentős minden évben.

Fotógaléria

Ismerkedj meg tanárainkkal

Tantestületünk magasan képzett pedagógusokból áll. Sok éve dolgozunk már együtt, összeszokott csapat vagyunk és mindannyiunknak nagyon fontos, hogy a tanítási órák oldott légkörben teljenek, mindezek mellett pedig a jó tanár-diák viszony kialakítása.

Molnárné Németh Tünde

Molnárné Németh Tünde

3 fajta ember létezik. Aki a Pannonnál tanult, vagy a Pannonnál tanít, vagy a Pannonnál tanulni fog...
Dr. Borbélyné Szabó Katalin - magyar, német nyelv

Dr. Borbélyné Szabó Katalin - magyar, német nyelv

Középiskolai tanulmányaimat a Kiskunmajsai Dózsa György Gimnáziumban végeztem, majd a Szegedi József Attila Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának magyar- német szakos hallgatója voltam. Egyetemi tanulmányaim utolsó évében Berlinben, a Humboldt Egyetemen tanultam. Negyven éven át a Kiskunfélegyházi Móra Ferenc Gimnáziumban tanítottam. Szeretem a munkámat, ezért nyugdíjasként is szívesen vállalom a tanulók érettségire való felkészítését. Szeretek jó csapatban tanítani. Mottó „ Ha egy emberhez olyan nyelven beszélsz, amelyet megért, az a fejéhez szól. Ha az anyanyelvén szólítod meg, az a szívéhez szól.” (Nelson Mandela)

Kardos Bence - történelem, földrajz

Az főállásában az iskola a fénykép kirakását megtiltotta. Kardos Bence vagyok, 32 éves. A kiskunfélegyházi telephelyen történelmet és földrajzot tanítok. 2019 óta oktatok a telephelyen. Oldott hangulat, nevetés, jókedv és a Tünde híres vendégszeretete az iskolai órák és a telephely néhány jellemzője. Itt mindenki egy jó hangulatú közösség tagja lesz, köszönhetően a gondoskodó telephelyi koordinátornak Tündének köszönhetően. Felnőttként minden tiszteletem azoké, akik több év kihagyás után visszaülnek az iskolapadba, mert egy olyan élethelyzet elé kerültek, amely megköveteli az érettségit. Úgy gondolom a tanár a legfőbb eszköze, hogy megteremtse a tudást az Önök számára és mindenkit a végsőkig segítsen, támogasson céljai elérésében. Mottóm: Az atlasz egy csodafegyver, mely a tudás mellett, az önbizalom, a kreativitás és az önvédelem legfőbb eszköze. Nem volt még az érettségin akkora pác, melyből nem tudott volna kihúzni bennünket.
Zsargóné Balogh Dóra – magyar nyel és irodalom

Zsargóné Balogh Dóra – magyar nyel és irodalom

„Az élet egyik legnagyobb ajándéka, ha valakinek megadatik, hogy azzal keresse a kenyerét, amit szeret.” (Jojo Moyes)
Rádi Csilla – gyógypedagógia

Rádi Csilla – gyógypedagógia

“Dolgozni csak pontosan, szépen, Ahogy a csillag megy az égen, Úgy érdemes” (József Attila)
Jánosi Ágnes - gyógypedagógia

Jánosi Ágnes - gyógypedagógia

Jánosi Ágnes vagyok, logopédia, tanulásban akadályozottak szakos gyógypedagógus, tánc- és drámapedagógus és gyakorlatvezető mentortanár. 2007 óta dolgozom gyógypedagógusként. Többféle intézménytípusban és többféle korosztállyal foglalkoztam az elmúlt évek során. A gyógypedagógia mellett sokáig néptánc tanítással is foglalkoztam. 2023 februárjában pedagógus II. minősítést szereztem. Tudásomat folyamatosan bővítem. Alapozó mozgásterapeuta és homloklebeny tréner vagyok, valamint élménytréneri és tanulási coach képesítést is szereztem. Holisztikus szemlélettel tekintek a szakmára. Hiszek a család és intézmény, valamint a terapeuta közös munkájának fontosságában. 2022 februárjában csatlakoztam a Pannon Oktatási Központ kiskunfélegyházi telephelyének oktatói csapatához. Az itteni munkám során a gyógypedagógiai és pedagógiai asszisztens képzésekben veszek részt.
Ádám Tibor - természettudományok

Ádám Tibor - természettudományok

Általános iskolai biológia-kémia szakos tanárként 1998 óta vagyok a pedagóguspályán. 2016-ban szakvizsgáztam a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen. 2018-tól vagyok a Szegedi Pedagógiai Oktatási Központ szaktanácsadója. 2020-ban szereztem egyetemi végzettséget a Szegedi Tudományegyetemen. A Pannon Oktatási Központban 2018 szeptembere óta tanítok. Végzettség: okleveles biológiatanár-kémiatanár Tanított tantárgyak: biológia, kémia, természettudomány Mottó: „Tömör útmutató a modern természettudományokhoz: 1. Ha zöld vagy izeg-mozog, biológia., 2. Ha bűzlik, kémia., …” (Arthur Bloch)
Bagi Gábor - fizika

Bagi Gábor - fizika

Tiszakécskén élek születésem óta. Feleségem szintén pedagógus, és van két gyönyörű lányunk. 2003-ban végeztem a Szegedi Tudományegyetemen biológia- fizika szakon. Azóta már részképzésben matematika szakot is elvégeztem, már csak az Msc része hiányzik. Mottó: Amennyit adsz annyit kapsz vissza.
Szepesi Gabriella – angol

Szepesi Gabriella – angol

Több éve dolgozom a Kiskunfélegyházi Pannon Oktatási Központban. Célom, hogy támogassam a felnőtt tanulókat oktatási útjuk során. Mottóm: A tanítás művészetének kulcsa a tolerancia, a tisztelet, és az alázat (B:K:S: Ivengar)

Váradiné Borbély Katalin - gyógypedagógia

Gyógypedagógusként végeztem logopédia és tanulásban akadályozottak pedagógiája szakirányon a Szegedi Tudományegyetemen. Minden korosztállyal nagyon szívesen foglalkozom, hiszen óvodapedagógusi, tanítói és rajztanári végzettségem lévén ezekben a munkakörökben is gyakorlattal rendelkezem. Jelenlegi egy többségi általános iskolában vagyok felső tagozatosok rajztanára illetve emellett logopédusként és gyógypedagógusként az 1-8.évfolyamos SNI-s és BTMN-es tanulók speciális fejlesztését végzem. A Szegedi Tudományegyetem pedagógia szakos bölcsész és tanári szakát elvégezve nagyon szívesen adom át tudásomat és tapasztalataimat a felnőtt korosztály számára is. Két mottó szerint tanítok: 1. "Mindenkiben van valami jó, csak meg kell találni. Egy tanárnak kötelessége a jót megkeresni és kibontakoztatni." 2. "A legnagyobb tanári művészet az alkotás és felismerés örömének felébresztése."
Kardos-Bálint Éva - gyógypedagógia

Kardos-Bálint Éva - gyógypedagógia

Kardos-Bálint Éva vagyok, 27 éves. A kiskunfélegyházi telephelyen pedagógiai és gyógypedagógiai asszisztens képzéseken oktatok. 2021 óta vagyok a kiskunfélegyházi csapat tagja. Az óráimat leginkább a jó hangulat, a szakmaiság és a konkrét esetek megbeszélése jellemzi. Nagyon szeretem a munkámban azt, hogy kollégáimmal véleményünket és tapasztalatainkat meg tudjuk osztani, közösen gondolkodhatunk. Célom, hogy a képzésen résztvevők látásköre is szélesebbé váljon, átfogó képet kapjanak a jelenlegi ellátórendszerről, a várható munkafolyamatokról. Végzettségem: Gyógypedagógus, tanulásban akadályozottak pedagógiája és logopédia szakirányok Mottóm: „Ha egy gyerek nem tud úgy tanulni, ahogy tanítjuk, akkor úgy kell tanítanunk, ahogy ő tanulni tud” (Ignacio Estrada)
Makányné Óvári Éva - angol

Makányné Óvári Éva - angol

"Azért tanuljunk nyelveket, mert a nyelv az egyetlen, amit rosszul is érdemes tudni." (Lomb Kató)

TOVÁBBI KÉPZÉSEINK

TOP