ANGOL SZINTFELMÉRŐ TESZT




Placement test

Choose the best answer to each question. Example: She ... a teacher. (A) Am - (B) Be - (C) Is - (D) Are

1. ... Hungarian? (A) You are (B) You (C) Are (D) Are you
2. This is a shelf and ... books. (A) these (B) those are (C) are (D) that is
3. This is ... cousin. (A) him (B) of his (C) hers (D) his
4. There ... any children in the classroom. (A) aren't (B) isn't (C) are no (D) is no
5. ... milk in the fridge (A) It is some (B) Is it some (C) Is there any (D) There is any
6. „Where’s Rossy?” „She ... in the hall. (A) is standing (B) standing (C) stands (D) stand
7. Erika ... English and Hungarian? (A) speak (B) speaking (C) speaks (D) speeches
8. „What ...?” „She’s reading a book.” (A) is she doing (B) does she do (C) does she (D) doing she
9. Erika ... speak Italian. (A) no (B) not (C) don't (D) doesn't
10. „Are the still reading a book?” „No, they ...” (A) speak (B) speaking (C) speaks (D) speeches
11. What languages ... ? (A) you speaking (B) do you speak (C) speaking you (D) you speak
12. I’ve only got ... money. (A) a few (B) a little (C) no (D) not
13. „Would you like some coffee?” „No, I don’t want ... thank you.” (A) some (B) many (C) any (D) no
14. „Do you want some tea then?” „Yes, ...” (A) please (B) thank you (C) something (D) any
15. Erika can’t rise a horse, ...? (A) isn't it (B) can't she (C) does she (D) can she
16. No, but she ... soon. (A) goes to learn (B) is going to learn (C) is learning (D) learns
17. „What ... tonight?” Joe asked. (A) you will do (B) do you (C) are you doing (D) will you
18. Joe ... to school on Saturday. (A) go (B) going (C) gone (D) went
19. „What ...?” „He wanted to talk to Julie.” (A) wanted he (B) has he wanted (C) he wanted (D) did he want
20. I’m sorry, but you ... the test yet. (A) don't finish (B) didn't finish (C) haven't finished (D) aren't finished
21. ... you ... English before? (A) Did, studied (B) Have, study (C) Do, study (D) Have, studied
22. Julie ... hasn’t called Joe. (A) yet (B) still (C) always (D) never
23. Joe ... in his bedroom when the phone rang. (A) was sleeping (B) Hase been sleeping (C) slept (D) Hase slept
24. Julie asked him to speak ... ont he phone. (A) clear (B) more clear (C) more clearly (D) clearer
25. Erika enjoys ... the piano. (A) to play (B) playing (C) that they play (D) play
26. Her friends ... while she wa still playing the piano. (A) clear (B) more clear (C) more clearly (D) clearer
27. When I ... 30, I will give a big birthday party. (A) am (B) will be (C) shall be (D) be
28. She thought she ... everybody to her birthday party. (A) would invite (B) will invite (C) invites (D) invited
29. If I ... you, I wouldn’t put ont hat horrible jacket. (A) would be (B) were (C) am (D) are
30. Erika asked a policeman where ... (A) was the museum (B) the museum was (C) is the museum (D) the museum is
31. John didn’t want ... him. (A) that Julie would help (B) July would help (C) July helping (D) July to help
32. They were ... late that they didn’t see the first act. (A) to (B) very (C) so (D) such
33. Erika made the guest ... all night (A) to laugh (B) laugh (C) that they laughed (D) laughing
34. All the gueasts were allowed ... in the ball room. (A) to stay (B) that they stay (C) staying to staying (D) to staying
35. ... Julie nor John left the party before midnight. (A) either (B) not (C) nor (D) neighter
36. Erika called a taxi and …. Julie. (A) too did (B) so did (C) so (D) also
37. A stranger letter ... at 10 o’clock the following morning. (A) was delivered (B) is delivered (C) delivered (D) was delivering
38. „If I’d known I’d feel so dizzy, I ... tot he party.” John said. (A) didn’t go (B) hadn’t gone (C) wouldn’t go (D) wouldn’t have gone
39. We heard on the morning new that theree people ... in a road accident. (A) have injured (B) had injured (C) were being injured (D) had been injured
40. The neightbours had just had a new electric cooker ... in their kitchen. (A) fitted (B) to be fitted (C) fitting (D) fit
41. The mechanic who fixed it must ... a mistake with the connections. (A) make (B) made (C) have made (D) had made
42. He ... his job properly because the cooker still doens’t work. (A) have injured (B) had injured (C) were being injured (D) had been injured
43. When Erika ... her breakfast, she went to school. (A) was finishing (B) has finishing (C) finishing (D) had finished
44. She thought she ... able to read about the accident when she got home. (A) would be (B) will be (C) was (D) is
45. „By the time I get home, the story ... ont he Internet,” she thought. (A) appears (B) will have appeared (C) will appear (D) has appeared
46. John ... to spending weekends alone. (A) wasn’t used (B) hadn’t used (C) didn’t use (D) used not
47. She wished he ... have to spend so much time abroad. (A) didn't (B) hadn't (C) couldn't (D) doesn't
48. Rosy suggested ... her on Saturday night. (A) him to meet (B) he soulg meet (C) he meeting (D) that his meeting
49. Now you see you ... have worried about the test because it wasn’t difficult. (A) wouldn’t (B) needn’t (C) mustn’t (D) weren’t able to
50. It’s time ... working. (A) you finish (B) for to finish (C) you are finishing (D) you finished



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 16 18 19 20
A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A
B B B B B B B B B B B B B B B B B B B B
C C C C C C C C C C C C C C C C C C C C
D D D D D D D D D D D D D D D D D D D D


21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 36 38 39 40
A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A
B B B B B B B B B B B B B B B B B B B B
C C C C C C C C C C C C C C C C C C C C
D D D D D D D D D D D D D D D D D D D D


41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
A A A A A A A A A A
B B B B B B B B B B
C C C C C C C C C C
D D D D D D D D D D



Hozzájárulás személyes adatok kezeléséhez

Az Ön által ebben a Szintfelmérő segédtáblázatban megadott adatokat az adatfeldolgozásban és adatkezelésben részt vevők bizalmasan, az Európa Parlament és Tanács 2016/679 számú rendeletének (a továbbiakban: Rendelet) rendelkezéseinek betartásával kezelik, használják fel. Megőrzésük időtartama: 3 év. Jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal elleni védelmük az adatbiztonság követelményének megfelelően biztosított. Az adatkezelő az Intézményünk. Tájékoztatjuk, hogy adatai az intézmény oktatási, ügyintézői, mint adatfeldolgozók részére kerülnek a törvényi előírásnak megfelelően összegyűjtésre, tárolásra és továbbításra.
A részletes adatkezelési tájékoztatót külön dokumentum tartalmazza, amelyet elérhet az intézmény honlapján.

A fentiek ismeretében hozzájárulok a Szintfelmérő segédtáblázatban megadott adataimnak a Rendelet rendelkezéseinek betartásával történő kezeléséhez.



KÉPZÉSEINK

TOP