ARANYKALÁSZOS GAZDA (GAZDA ALAPSZAKMA RÉSZSZAKMÁJA)

Felnőttképzési engedély szám: E/2020/000383

Gazda alapszakma azonosító száma: 4 0811 17 04

Képzési idő: 480 óra, előzetes tudásfelméréssel 2 hónap online támogatott felkészülés + 1 gyakorlati nap

Képzés díja: 130.000 Ft

MIVEL FOGLALKOZIK ARANYKALÁSZOS GAZDA

Az aranykalászos gazda általános mezőgazdasági szakismeretekkel, a mezőgazdasági munkák végzéséhez elengedhetetlen elméleti, fizikai és gyakorlati felkészültséggel, a vállalkozói tevékenységhez szükséges alapismeretekkel rendelkező szakember.

  • A mezőgazdasági termelési feladatokat gazdaságosan, szakszerűen, környezetkímélő módon végzi, ismeri az állattartás, a szántóföldi növénytermesztés és a kertgazdálkodás alapjait.

  • Képes a talaj-előkészítést, vetést, növényápolást, a talaj termőképességének fenntartásával kapcsolatos feladatokat ellátni, az élelmezési és a takarmányozási célra termesztett növényeket betakarítani, tárolni, tartósítani, állatjólléti és -higiéniai, tartástechnológiai feladatokat végrehajtani, állatot szaporítani, takarmányozni, zöldségtermesztési, gyümölcs- és szőlőtermesztési feladatokat ellátni, mezőgazdasági munkagépeket, építményt karbantartani, egyszerű javítást végezni, környezet-, tűz- és munkavédelmi előírásokat betartani és betartatni, kereskedelmi, vállalkozási, szervezési és ügyviteli tevékenységet végezni, önálló agrárgazdasági vállalkozást működtetni.

  • A végzettség birtokában mezőgazdasági és erdészeti gépkezelői jogosítvány igényelhető a Pest Megyei Kormányhivataltól.

- A résztvevők minden tananyagegység végén számot adnak tudásukról.
- A sikeres (legalább 51 %-os) eredményekről Tanúsítványt kapnak, mellyel az akkreditált vizsgaközpontba képesítő vizsgára jelentkezhetnek.

Bemeneti feltétel:

  • Alapfokú iskolai végzettség

  • Foglalkozás- egészségügyi alkalmassági vizsgálat

TANANYAGEGYSÉGEK:

  • Aranykalászos gazda (Gazda alapszakma részszakmája) 480 óra

Képzés díja: 130.000 Ft

Egyösszegben

Részletfizetési lehetőség

Képzési program

Kedvezmény: -5%

További kedvezmények

A felnőttképzési szerződésben rögzítettek szerint.

Képzési program pdf

Fizetési módok:

  • készpénzzel és bankkártyával az iskola pénztárában (munkanapokon 08:00-16:00): Pannon Oktatási Központ Gimnázium - 2400 Dunaújváros, Pannon kert 1.

  • átutalással a következő bankszámlaszámra: 10918001-00000081-92960007 (Kérjük, a közleményben tüntesse fel a képzésben részt vevő nevét és a képzés megnevezését.)

Jelentkezés

TOP