EREDMÉNYEINK

Fridrich Margit megyei szavaló- és színjátszó verseny!
2023.10.27.

45. alkalommal került megrendezésre a pusztaszabolcsi középiskolában a Fridrich Margit megyei szavaló- és színjátszó verseny, melynek mindkét kategóriájában első helyen végeztek diákjaink.

A szavalóversenyen indult több, mint 30 diák közül Szentpáli Adél Emese 10.c osztályos tanulónk szuper versmondásával érdemelte ki az első helyet, aki utána a színjátszó kategóriában is kiválóan teljesített - az előző tanévben már több sikert elért - Rómeó és Júlia adaptációban.

A 9-12. évfolyamos színlaPOK tagjai - Gönczi Kincső, Szentpáli Adél Emese, Hornai Richárd, Góczán Barnabás, Faragó-Székely Attila - mellett visszatért a fellépés kedvéért Hornai Noémi, Kopasz László Bendegúz, Timár Indira és Sebők Ákos is.

Egyaránt gratulálunk a diákoknak és Pomázi Petra (versmondás), Dubai Péter (színjátszás) felkészítő tanárainknak is.

 

"100 éves Walt Disney" verseny!
2023.10.24.

Október 24-én a Rudas László Szakközépben, 7.-8.-os osztályos tanulók számára megrendezésre került "100 éves Walt Disney" verseny. Iskolánk egy hetedikes és egy nyolcadikos csapattal indult, akiknek egy 5 perces PPT projektet kellett előzetesen készíteniük és ott előadniuk.
A hetedikes csoport 4. helyezést ért el, a csapattagok: Burkovics Blanka, Nagy Dóra, Nagy Amira, Ecsődi Rebeka.
A nyolcadikos csapatunk viszont MEGNYERTE a versenyt, Csák Panna, Bebesi Boglárka és Seemann Gina részvételével.

Gratulálunk!👏

"Válts győzelemre” elnevezésű általános iskolás korú tanulók váltóversenye!
2023.10.21.

A mai napon, október 20-án 7. és 8. osztályos tanulóink a "Jövő új városáért" egyesület által szervezett “Válts győzelemre” elnevezésű általános iskolás korú tanulók váltóversenyén vettek részt, ahol az előkelő 3. helyezést érték el!

🥉🥉🥉

Résztvevők: Lipták Sára Tüskés Lara, Darabos Máté, Kovács Botond (7.a), Kárpáti Vivien, Poszpischil Luca, Végső Hunor, Werner Péter (8.a)

Gratulálunk!👏

Újabb sportsikerek!
2023.10.16.

Iskolánk 10.C osztályos tanulója, Gál Dóra a hétvégén ismét bebizonyította, hogy korosztálya legjobbja: kétszer is a dobogó tetejére állt a Spartan Race versenysorozat komlói versenyén. Szombaton 23 km-en (és 31 akadályt, 806 méter szintkülönbséget legyőzve) diadalmaskodott, vasárnap pedig 10 km-en nem talált legyőzőre a 15-17 évesek korosztályában.

A Spartan egy világszintű terepakadályfutó-versenysorozat, amelyet Európában régiónként rendeznek. A magyar versenyzők más, közép-európai országok (Szlovákia, Szlovénia, Lengyelország, Ukrajna, Románia) indulóival együtt állnak rajthoz. A versenyeken kvalifikálni lehet EB-re, VB-re. A sportág olimpiai versenyszámmá tételén már dolgoznak a szakemberek.

Dóri eddig minden versenyét (Sprint: min. 5 km akadályokkal, Super: min. 10 km akadályokkal, Beast: min. 21 km akadályokkal) megnyerte idén a saját kategóriában (15-17 év).

Gratulálunk!👏

Serdülő és Ifjúsági Súlyemelő Országos Bajnokság!
2023.10.16.

Török Fanni 7.A osztályos tanulónk fantasztikus eredményt ért el a hétvégén!

Tiszaújvárosban rendezték a mostani hétvégén a Serdülő és Ifjúsági Súlyemelő Országos Bajnokságot. Fanni a Kecskeméti TE versenyzőjeként szombaton, 14-én lépett dobogóra.

Fanni az 51 kg szakítással és 64 kg lökéssel és így 115 kg-os összetett eredménnyel I. helyezett lett, országos bajnokságot nyert (64 kg súlycsoportban), valamint a serdülő korcsoport női versenyzői közül a kimagasló második helyezettnek járó különdíjat is elnyerte.

Ebben a súlycsoportban az I. osztályú minősítése is megvan, 13 évesen!!

Sok pihenés nincs, Fanni már a következő versenyre készül. (Tulln Ausztria)

Gratulálunk!👏

Újabb kiváló sportteljesítmények a Kammerer Kupán!
2023.10.03.

Iskolánk két tanulója Poszpichil Luca és Nagy Roland újra remek eredményekkel zártak, ezúttal a Fadd-Domboriban rendezett régiós kupán bizonyítottak.

  • Nagy Roland C1 U16 1000 m ezüstérem 🥈

  • Partizer Maja-Poszpischil Luca C2 U13-14 1000 m bronzérem 🥉

  • Poszpischil Luca C1 U14 2000 m aranyérem 🥇

Gratulálunk! 👏

POK és SPORT!
2023.10.02.

Iskolánk 10.A osztályos tanulója, Uhrik Vanessza Leila nem mindennapi sportban jeleskedik. Oszlopos tagja az Alfa Lövészklub Sportegyesületnek, melynek tevékenységei között szerepel országos, nemzetközi és területi lövészsport versenyeken és rendezvényeken való részvétel, utánpótlás nevelése.

Vani fiatalok és felnőttek között egyaránt versenyez és ér el eredményeket. Legutóbbi országos versenyen 3. helyezést ért el.

Gratulálunk a szép eredményhez és további sikereket kívánunk! 👏

Olimpiai Reménységek Versenye
2023.09.12.

Remek eredmények Poznanból!

Iskolánk két tanulója Poszpischil Lőrinc és Nagy Roland az az Olimpiai Reménységek Versenyén, az U16-osok között, 1000 méteres távon az előkelő 2. helyezést érték el.

500 méteren is döntőbe jutottak, ott 6. lett a páros, míg a 200 méteres távon ötödikként futottak be.

Gratulálunk a szép eredményekhez! 👏

 

TOP