EREDMÉNYEINK

Rangos vetélkedés, szép helyezés!
2023.12.16.

Idén a XII. Szent-Györgyi Tanulmányi Versenyt rendezte meg november 30. és december 1. között a Szegedi Tudományegyetem Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatósága az SZTE oktatóinak, kutatóinak és hallgatóinak bevonásával.

A vetélkedő kérdéssorait a Szegedi Tudományegyetem oktatói és PhD-hallgatói állították össze, valamint Szenci-Kaszás Balázs, az SZTE SZAOK hallgatója, aki 2016-ban csapatával megnyerte a versenyt.

A tanulmányi verseny zsűrijének elnöke Prof. Dr. Dux László, az SZTE SZAOK Biokémiai Intézet egyetemi tanára volt, a zsűri tagjai pedig szintén az SZTE elismert oktatói: Prof. Dr. Wölfling János tanszékvezető egyetemi tanár és Dr. Makra Péter egyetemi adjunktus.

A versenyen komplex természettudományos feladatokat kellett megoldani, amelyek integrálták a biológiai, kémiai és fizikai ismereteket.

A megmérettetésen az ország 77 középiskolája vett részt. Ebből a Pannon Magángimnázium csapata a 20. helyen végzett.

A csapat tagjai: Köböl Kitti, Góczán Barnabás (11.A) és Bieber-Brückner Dominik (12.B) voltak.

Ezúton gratulálunk nekik!

 

Advent a nagyvilágban!
2023.12.13.

Advent a nagyvilágban címmel szervezett turisztikai versenyt a Dunaújvárosi SZC Rudas Közgazdasági Technikum és Kollégium. A háromfős csapatok versenyében a POK 8.a osztályos lányai is indultak és 3. helyezést értek el!

Gratulálunk!

Cheer sikerek!
2023.12.13.

A hétvégén rendezték Győrben az újabb Santa’s Cheer Cup Országos Bajnokságot, ahol több, mint 600 sportoló részvételével zajlottak a küzdelmek. A páros és csapatküzdelmekben POK-os tanulókkal is találkozhattunk.

Salamon Krisztina (10.c) párosban a 2., Tarr Jázmin (10.b) csapatban a 3., szintén csapatban Holló Dorina (12.a) 2. helyezett lett.

Gratulálunk!

 

Asztalitenisz diákolimpia!
2023.12.12.

Szép diákolimpiai szereplés

Csákvár adott otthont a megyei asztalitenisz diákolimpiának, melyen a 3. korcsoportban indultak tanulóink. Darabos Máté és Kovács Botond a 4-5. helyen zárta a versenyt.

Gratulálunk!

Országos bajnokok lettek!
2023.12.11.

A Magyar Táncsport Szakszövetség Autentikus modern és divattánc magyar bajnokságán jazz kategóriában Braun Szonja (10.C), Kerek Dorka (10.B) és Theisz Zoé (10.B) csapatban országos bajnokok lettek! Továbbá a siker 15 továbbtanulási pontot is jelent majd a felvételin nekik.

Gratulálunk!

 

"100 éves Walt Disney" verseny!
2023.10.24.

Október 24-én a Rudas László Szakközépben, 7.-8.-os osztályos tanulók számára megrendezésre került "100 éves Walt Disney" verseny. Iskolánk egy hetedikes és egy nyolcadikos csapattal indult, akiknek egy 5 perces PPT projektet kellett előzetesen készíteniük és ott előadniuk.
A hetedikes csoport 4. helyezést ért el, a csapattagok: Burkovics Blanka, Nagy Dóra, Nagy Amira, Ecsődi Rebeka.
A nyolcadikos csapatunk viszont MEGNYERTE a versenyt, Csák Panna, Bebesi Boglárka és Seemann Gina részvételével.

Gratulálunk!👏

"Válts győzelemre” elnevezésű általános iskolás korú tanulók váltóversenye!
2023.10.21.

A mai napon, október 20-án 7. és 8. osztályos tanulóink a "Jövő új városáért" egyesület által szervezett “Válts győzelemre” elnevezésű általános iskolás korú tanulók váltóversenyén vettek részt, ahol az előkelő 3. helyezést érték el!

🥉🥉🥉

Résztvevők: Lipták Sára Tüskés Lara, Darabos Máté, Kovács Botond (7.a), Kárpáti Vivien, Poszpischil Luca, Végső Hunor, Werner Péter (8.a)

Gratulálunk!👏

Újabb sportsikerek!
2023.10.16.

Iskolánk 10.C osztályos tanulója, Gál Dóra a hétvégén ismét bebizonyította, hogy korosztálya legjobbja: kétszer is a dobogó tetejére állt a Spartan Race versenysorozat komlói versenyén. Szombaton 23 km-en (és 31 akadályt, 806 méter szintkülönbséget legyőzve) diadalmaskodott, vasárnap pedig 10 km-en nem talált legyőzőre a 15-17 évesek korosztályában.

A Spartan egy világszintű terepakadályfutó-versenysorozat, amelyet Európában régiónként rendeznek. A magyar versenyzők más, közép-európai országok (Szlovákia, Szlovénia, Lengyelország, Ukrajna, Románia) indulóival együtt állnak rajthoz. A versenyeken kvalifikálni lehet EB-re, VB-re. A sportág olimpiai versenyszámmá tételén már dolgoznak a szakemberek.

Dóri eddig minden versenyét (Sprint: min. 5 km akadályokkal, Super: min. 10 km akadályokkal, Beast: min. 21 km akadályokkal) megnyerte idén a saját kategóriában (15-17 év).

Gratulálunk!👏

Serdülő és Ifjúsági Súlyemelő Országos Bajnokság!
2023.10.16.

Török Fanni 7.A osztályos tanulónk fantasztikus eredményt ért el a hétvégén!

Tiszaújvárosban rendezték a mostani hétvégén a Serdülő és Ifjúsági Súlyemelő Országos Bajnokságot. Fanni a Kecskeméti TE versenyzőjeként szombaton, 14-én lépett dobogóra.

Fanni az 51 kg szakítással és 64 kg lökéssel és így 115 kg-os összetett eredménnyel I. helyezett lett, országos bajnokságot nyert (64 kg súlycsoportban), valamint a serdülő korcsoport női versenyzői közül a kimagasló második helyezettnek járó különdíjat is elnyerte.

Ebben a súlycsoportban az I. osztályú minősítése is megvan, 13 évesen!!

Sok pihenés nincs, Fanni már a következő versenyre készül. (Tulln Ausztria)

Gratulálunk!👏

Újabb kiváló sportteljesítmények a Kammerer Kupán!
2023.10.03.

Iskolánk két tanulója Poszpichil Luca és Nagy Roland újra remek eredményekkel zártak, ezúttal a Fadd-Domboriban rendezett régiós kupán bizonyítottak.

  • Nagy Roland C1 U16 1000 m ezüstérem 🥈

  • Partizer Maja-Poszpischil Luca C2 U13-14 1000 m bronzérem 🥉

  • Poszpischil Luca C1 U14 2000 m aranyérem 🥇

Gratulálunk! 👏

POK és SPORT!
2023.10.02.

Iskolánk 10.A osztályos tanulója, Uhrik Vanessza Leila nem mindennapi sportban jeleskedik. Oszlopos tagja az Alfa Lövészklub Sportegyesületnek, melynek tevékenységei között szerepel országos, nemzetközi és területi lövészsport versenyeken és rendezvényeken való részvétel, utánpótlás nevelése.

Vani fiatalok és felnőttek között egyaránt versenyez és ér el eredményeket. Legutóbbi országos versenyen 3. helyezést ért el.

Gratulálunk a szép eredményhez és további sikereket kívánunk! 👏

Olimpiai Reménységek Versenye
2023.09.12.

Remek eredmények Poznanból!

Iskolánk két tanulója Poszpischil Lőrinc és Nagy Roland az az Olimpiai Reménységek Versenyén, az U16-osok között, 1000 méteres távon az előkelő 2. helyezést érték el.

500 méteren is döntőbe jutottak, ott 6. lett a páros, míg a 200 méteres távon ötödikként futottak be.

Gratulálunk a szép eredményekhez! 👏

 

TOP