TUDÁS - TAPASZTALAT - JÖVŐ

Nyári táboraink

Ismerkedjen meg a PANNON MAGÁNGIMNÁZIUM tematikus élménytáborainak szellemiségével!

A gyerekek szempontjából: kalandok, izgalmas programok, új ismeretekhez jutás, személyre szabott törődés, akár életre szó barátságok.

A szülők szempontjából: családias, szeretetteljes környezetben, maximális biztonságban tudhatja gyermekét, aki élményekkel telve, mosolyogva tér haza.

 A Pannon pedagógusainak és meghívott szakértőinek szempontjából: érdeklődéstől csillogó gyermekszemmel tekinteni ismét egy-egy hétig a világra, és ezeknek a szempároknak a kereszttüzében átadni a birtokukban lévő tudás egy-egy izgalmas szeletét.

A Pannon Magángimnáziumban nyáron is hasznosan töltheted a szabadidődet.

A tanítás nélküli hónapokon különböző rendezvényeket, táborokat szervezünk. Az elmúlt években már megvalósult a nyelvi tábor, nyaranta több turnusban, nagy sikerrel, visszatérő gyerekekkel!

A jelenleg is folyó fejlesztéseknek köszönhetően lehetőség nyílik egy másfajta időtöltés megszervezésére: következő nyárra zenei ill. művészeti tábort szervezünk. Különböző hangszeres és énekes jelentkezőket várunk ide, akik a nyári hónapokban is szeretnének a hobbijukkal foglalkozni, fejlődni.

TOP